Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a vad szexet szeretitek vagy az érzékiesebbet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 21:08
1/9 anonim válasza:
A nő aki most ittvan nálam aztmondja vadan szereti:D de a barátnőm inkább az érzékit:) de az én tanácsom hogy kezdd el érzékien aztán meg mutasd meg neki ki a főnök(Y)
2/9 anonim válasza:
Mindenféleképpen a vadat! 4 éves kapcsolatban már sokkal nyitottabb az ember! Én pl imádom ha kikötöz és úgymond megerőszakol! 22/L
3/9 anonim válasza:
Szerintem egy nőnek mind a kettőre szüksége van ugyhogy szerintem lehet vadulgatni is de azért kényeztessük is a partnerünket
4/9 anonim válasza:
Én mindkettőt szeretem. Hangulatfüggő teljesen. :)
5/9 anonim válasza:
bár én még szűz vagyok, de biztos vagyok benne, hoyg is is :) nem jó a csak dugás se, kell bele vinni rendes szeretkezést. Mert amúgy a két dolog más.
6/9 anonim válasza:
én személy szerint akkor élvezem a legjobban, ha random leteperjük egymást, vagy ha nem kellene de mégis. (mondjuk aludni kéne, mert másnap korán kell kell, ki kell pihenni magunkat).
amikor nem lehetne, de elkezditek egymást simogatni és nincs megállás egy lihegős, remegve , hangosan elélvezős szexig.
:D
19/L
7/9 anonim válasza:
természetese, hogy a va szexet...
8/9 anonim válasza:
vad, a majdnem erőszakot én is nagyon bírom.
9/9 Alexxxxxa válasza:
mind2.. nálam is hangulattól függ bár gyakran be szoktam vadulni :) mikor mi esik jól.. én így vagyok vele
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!