Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha SZEXELEK a barátommal és azt érzem hogy pisilnem kell akkor pisilnem kell vagy azért van mert elfogok menni?
Anno nekem is voltak ilyen érzéseim, de Nálam akkor ha a párom kézimunkázott, de ez csak egy érzés volt és soha nem kellett.
De már "kinőttem" ezt az érzést, meg lehet be is beszéltem magamban, már nem tudom. :)
Az első válaszoló,szerintem semmi tartalmasat nem válaszolt,
a másodiktól pedig kérdezném,hogy tapasztalatból mondja,vagy pedig olvasta valahol,ahogy én is,hogy ez ettől van?
Nekem is ilyen érzésem van,akkor ha a barátom teljesen bennt van,lehet,hogy orgazmushoz vezet..de nem hinném.
Mert én úgy gondolom,hogy az orgazmusig vezető út is igen élvezetes,aztán fokozva az intenzitást stb. eljutunk a csúcsra.
Nem hinném,hogy az lenne,hogy szenvedsz sok ideig,hogy úristen mindjárt bepisilek,nagyon rossz érzés,majd hirtelen:Ohhh...orgazmus!!:D
Szóval..valamin változtatni kell a szexben,váltsatok pózt pl.lovaglóban nekem nincs ilyen érzésem...:)
Sok szerencsét!:)
Ha az orgazmus lenne,akkor tudnád,hogy az az.
Ha jól esne,akkor nem gondolkoznál,hogy jól esik-e...
Szar ügy:D
De nekem is az:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!