Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek függ a kapcsolato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek függ a kapcsolatok tartóssága attól hogy a lány szűz e volt mikor összejöttetek vagy sem?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem hogy, ha mondjuk összejöttök egy szűz lánnyal, akkor ti arra a lányra felnéztek valamilyen szinten hogy nem feküdt még le fűvel fával? Vagy inkább lenézitek őt hogy ilyen kis lemaradott vagy ne is tudom..

Másik meg hogy tényleg ez most nálatok mennyire lehet befolyásoló tényező hogy szűz e volta csaj vagy sem? csak arra kell hogy akkor ti legyetek a lány életébe az elsők vagy akkor komolyabbra gondoltok vele?

2011. ápr. 14. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem, nincsen jelentősége. Én arra a lányra nézek fel, aki minden férfit szeretett, akivel valaha lefeküdt.
2011. ápr. 14. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs elég adatom a statisztika felállításához.

De azért annyit tudok mondani, hogy mivel még én is az vagyok, ezért majdhogynem "elvárás", hogy a lány is az legyen. Ha majd nem leszek az, és netán kapcsolat kialakítására lesz szükségem, majd nyilatkozom.

Ja, és ajánlom a keresőt, asszem csak ma volt már vagy 2 ilyen kérdés.

2011. ápr. 14. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem befolyásol, nem azon múlik a kapcsolat minősége/tartóssága.
2011. ápr. 14. 19:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt szűz barátnőm, nekem sem adta oda magát, mert olyan szilárd elvei voltak, pedig próbálkoztam ügyesen. Eleinte nagyon jónak tartottam, mert majd én megmutatom, de mégsem sikerült.

Most van egy olyan, akinek voltak egy éjszakás kalandjai is, mégis szeretem.

Persze jobban örültem volna, ha enyém lesz elsőnek, de nem ezen múlik egy idő után.

Azért az, hogy szűz vagy érték, és becsüld meg, ne add oda csak úgy fűnek-fának.

2011. ápr. 14. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:

1. igen

2. nem

3. nagyon

4. riehrongy Qrva nekem nem kell. Nemhogy barátnőnek, még látásbeli ismerősnek sem.

2011. ápr. 14. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes válaszolónak a válaszokat! :)
2011. ápr. 14. 19:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!