Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beszélnem kell a barátommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnem kell a barátommal (. ) vki lécci segitene h mégis h hozam föl a témát v h mit mondjak?

Figyelt kérdés
szval az van h kb 7 hónapja vagyunk 1ütt és már cs heti 1szer szexelünk és nekem ez nagyon kevés é szeretném rávenni h többet szeretkezzünk. a másik része a dolognak h az anális szexre is rá akarom venni cs nemtom mit szolna hozzá bár mivel szokta ujjazni is a popsim lehet belemenne de nem vok benne biztos. harmadrészt pedig szeretnék 1 bilincset és ehhez se tudom h mit szolna. uh ezekhez kérnék 5letet h hogyan mondjam el neki. bocs h kicsit hosszu meg sokat kérdezek de lécci válaszoljatok. :)
2011. ápr. 14. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
:D:D:D
2011. ápr. 14. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
eröszakold meg
2011. ápr. 14. 18:46
 3/10 A kérdező kommentje:
lécci normális válaszokat :) nekem fontos lenne.
2011. ápr. 14. 18:47
 4/10 anonim válasza:
egyszeruen mikor taliztok szolj neki h szeretnel beszelni vele nyugottan, talan egy teanal,vagy egy vacsaora utan elohozhatod h mit is szeretnel,viszont o ha nem akarja akkor nem ajanlom hogy eroltesd.
2011. ápr. 14. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Csaj vagy? vagy pasi aki homo?
2011. ápr. 16. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Használd a szádat. Értsd: Simán mondd meg neki, hogy mi izgat.

Szex után - ha nem elalvós fajta - elég jó hallgatóságot képvielnek a pasik.:D

2011. ápr. 16. 19:05
 7/10 anonim válasza:
Először tanulj meg írni!!
2011. ápr. 16. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem csak sorjában!! Először beszélj vele arról, hogy sűrűbben szeretnéd. Ha bejön, akkor rendben van a kapcsolatotok annyira, hogy a többire is rátérjetek. És több szex mellett jobban belefér az anál is. De a bilincs legyen az utolsó!

Sok sikert!

2011. ápr. 16. 19:25
 9/10 A kérdező kommentje:
hát megkérdzetem a bilincset de nemet mondott, mert h ő nem szereti ha be van szorulva vhova...:/
2011. ápr. 16. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Talán LÉGYSZI!!!!!! Tanuld már meg leírni!!!!!!
2011. ápr. 16. 20:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!