Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm szájába élvezek, akkor hogy csókolózzak vele közvetlenül utána?
Figyelt kérdés
még nem jutottunk el odáig, csak elgondolkoztam. parancsoljak rá h menj el fogat mosni? o.O az elég gáz lenne. lehet h nem jön rá magától...vagy nem tudom...nálatok ez hogy megy?2011. ápr. 14. 18:08
1/11 anonim válasza:
Szard le mi van a szájában és csókold meg. Ugyanilyen természetesen kellene jönnie ennek a gondolatnak, mint annak hogy a szájába élvezz. A haverjaimról is tudom hogy nem gondolkoznak ilyeneken.
Az gáz amit te annak érzel, de javaslom csak egyetlen egyszer próbáld majd ki és aztán mondj róla véleményt.
19/F
2/11 anonim válasza:
Ő nyelje, te meg undorodsz tőle? Akkor ne élvezz a szájába.
3/11 anonim válasza:
Ha elvárod hogy a szájába élvezhess, utána csókold is meg, szerintem...Milyen gáz már hogy te beleélvezhetsz a szájába de mecsókolni aztmár neeem, nem...
4/11 anonim válasza:
Én nem a szájába szoktam élvezni! És így nem kell ezen gondolkodnom...
5/11 anonim válasza:
Szóval aszondod, hogy az Ő szájába mehet direktbe is a cucc, de utána mosson fogat, ha akar egy csókot cserébe?
Mikor Te elégíted ki orálisan, akkor Te is fogatmosol előtte, mielőtt megcsókolnád?
6/11 A kérdező kommentje:
írtam, h még nem tartunk ott. nálam ez nem lesz elvárás. ha nem akarja akk nem, ha akarja akk mehet. nekem nem annyira fontos. :)
2011. ápr. 14. 18:20
7/11 anonim válasza:
engem nem zavarna ha meg kellene utanna csokolnom:P
csak lenne mar vegre ..jonne el mar vegre az en eletemben is az a pillanat :(.......
22f meg szuz
:(
8/11 anonim válasza:
Ha a szájába élveztél, és tényleg nagyon jó volt, nem fogsz ezen gondolkozni.
9/11 anonim válasza:
Ez érdekes felvetés! És mi van akkor, ha te kinyalod a fenekét, azután ő nem csókolhat szájon? Már írtam más kérdezőnek, hogy ez nem a "Mit eszünk ma vacsorára?" c. kérdéscsoport. A szex és a fagyi nyalás az kettő!
10/11 anonim válasza:
Nálunk mindig van 2 pohár víz az éjjeli szekrényen,ha ilyen van,utána iszom 1-2 kortyot,meg hát is,mert megszomjazunk,és utána mehet a csók:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!