Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mell és fenék? Miért viselkedn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mell és fenék? Miért viselkednek így? Másoknak nem fontos a nő egésze, csak a testrészei?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim mindig olyan képeket mutogatnak nekem, amin gömbölyű női cicik és popsik vannak, és mindig kérdezgetik, hogy mit csinálnék velük.

Én pedig mindig mondom, hogy egy nő nekem sokkal több, mint két mell és egy fenék. Pl. nekem alapvető, hogy lássam az arcát is.

Erre mindig jön a szöveg, hogy ne legyek ilyen nyápic.

De miért?

2011. ápr. 14. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de utálom, amikor haverom mondja, hogy "de jó ennek meg annak a segge/melle"...
2011. ápr. 14. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, te vagy kérdező, a normális maradj is meg ilyennek!Jó lenne, ha több fiú lenne ilyen.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..

2011. ápr. 14. 17:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még normális pasik a világon :D

Egyébként én is utálom, hogy az osztálytársaim rögtön mondják hogy ennek milyen jó a segge, melle...

2011. ápr. 14. 17:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A haverjaid képeket nézegetnek, te "élő" nőkre koncentrálsz! :)
2011. ápr. 14. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez korfüggő. A fiatal kamaszfiúknál nem csodálkozom az ilyesmin, a normálisabbja idővel kinövi. Idősebb embereket, márcsak az agyilag megrekedt, paraszt, jellemtelen címkékkel tudom jellemezni. Igazat adok abban, hogy akármennyi idős is vagy, az a normális ahogy te gondolkodsz és maradj ilyen. Ha ez nem tetszik a többieknek, akkor ne foglalkozz velük.
2011. ápr. 14. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

A férfiakban benne van a nők utáni vágy és a "vadász ösztön"!!!

DE a ratyik le se szrják a csajokat!!

Ha vki mutat 1 fullos csajt akkor minimum az h azt mondod h FAXA!!

Ha nem vagy radiátor!

2011. ápr. 14. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

18:17: Én azt is utálom, hogy a fiúk bele vannak kényszerítve TÖMÉRDEKNYI hasonló, értelmetlen baromságba...

"Ha vki mutat 1 fullos csajt akkor minimum az h azt mondod h FAXA!!

Ha nem vagy radiátor!"

Ez normális? Biztos más jobban tudja, hogy nekem milyen a szexuális beállítottságom, mint én. Van olyan lány, akiről ezek a fiúk úgy gondolják, hogy ő A lány, hogy tökéletes, legszebb, "legfullosabb", és mikor szó van róla vagy látják, szinte szemük-szájuk tátva marad, meg hallom néha, hogy "akinek nem tetszik, az b.uzi", de megmondom őszintén, nekem nem jön be, teljesen más típusú lányok tetszenek, és teljesen másfajta kinézeti tulajdonságokat tartok szépnek...és, milyen meglepő, csak a lányok tetszenek.

2011. ápr. 14. 18:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!