Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen hüvelyváladék?
Figyelt kérdés
Megujjaztam magam és kicsit ilyen darabos volt de nem nagyok csak ilyen picik. Nincs semmi szaga, nem is ilyen zöldes színű. Ez normális?2011. ápr. 14. 17:31
2/4 anonim válasza:
Ezek a gombás fertőzés jelei,most még ilyen,de egyre rosszabb lesz.Nekem is így kezdődött ,én nyáron kaptam el egy strandolás után...
4/4 A kérdező kommentje:
Reméltem hogy nem, voltam már nőgyógyásznál régebben gombás fertőzés miatt de az teljesen máshogy nézett ki. Mindegy köszi a válaszokat, lehet ismét ellátogatok oda.
2011. ápr. 14. 17:53
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!