Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kipróbálnád-e egy másik fiúval/lánnyal?
Figyelt kérdés
Természetesen a szexről van szó, illetve bármilyen szexuális viselkedésről. Itt a gyk-n (és egyébként a valóságban is) azt tapasztalom, hogy egyre sűrűbben fordulnak elő biszexualitással kapcsolatos kérdések, legtöbbször a még nagyon éretlen tizenévesek körében.
A kérdésem az, hogy lány létedre volt-e már szexuális élményed más lánnyal, vagy akarod-e, hogy legyen? Ha igen, miért?
Ha fiú vagy, ki akarod-e próbálni egy másik fiúval a szexet vagy nem? Ha igen, miért?
Nem volt még semmilyen szexuális élményem. A jövőben is csak nővel szeretném, ha lenne.
26/F
2011. ápr. 14. 17:12
2/34 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki. Nem is vonz a gondolat. Mást, ezért nem ítélek el. De engem hagyjon ki.
25/F
2011. ápr. 14. 17:12
3/34 anonim válasza:
ROHADT B*ZIK
2011. ápr. 14. 17:18
4/34 anonim válasza:
Én teljes mértékben a férfiakat szeretem, viszont gyakran képzelem azt, hogy egy másik lánnyal vagyok együtt. Úgy érzem, hogy milyen jó lenne, de a valóságban ezt soha nem tenném meg. Csak megmarad fantáziának. De élőben undorodnék tőle.
2011. ápr. 14. 17:23
5/34 A kérdező kommentje:
Hanena, szerinted mi az oka annak, hogy ilyesmiről képzelegsz?
2011. ápr. 14. 17:26
6/34 anonim válasza:
Pasik pasik csakis ők:))
soha nem gondolkozom azon h milyen lenne 1 csajjal..
18/L
2011. ápr. 14. 17:28
7/34 anonim válasza:
sok ember így névtelenül is prűd. lehet h aki a rohadt bu.ikat írta valojában még párja sem volt vagy meleg. ezzel nem azt mondom hogy ciki az akinek nincs párja nekem is 18évesen volt 1. mert a városban ahol lakok hülye kis senkiházikvannak. a kérdésre meg umm háát a valóságban csak hetero kapcsolatokat alakítok ez 100%. nem ismerek olyat akivel kiprobálnám "kiváncsi" azért vagyok 1 picit pl magammal. azt ugysem tudná meg senki meg nem lenne cinkes ha mégse probálnám ki amikor lenne rá esély.
2011. ápr. 14. 18:09
8/34 zitaszabo válasza:
Én csókoloztam már párszor lánnyal.És szívesen csinálnék többet is,de évek óta komoly kapcsolatba vagyok és ammellet nem lehet, hisz megcsalás lenne.AMúgy nagyon is vonzz a gondolat hogy milyen lenne azonos neművel csinálni.Én elszoktam képzelni sok perverz dolgot.Úgy értem , ha mondjuk a buszon velem szembe ül egy nő akinek a mellei teljesen kilátszodnak eléggé be tudok pörögni.
2011. ápr. 14. 18:10
9/34 anonim válasza:
Nem ítélem el, aki azonos neműekről fantáziál, de én nem próbálnám ki.
2011. ápr. 14. 18:32
10/34 anonim válasza:
Én teljesen egészséges hetero vagyok, a lányok semmilyen formában nem izgatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!