Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldható meg az anális szex fájdalommentesen?
Iszonyatosan felkell izgatni előtte, sokkal, de tényleg sokkal tovább tart az előjáték az análszex előtt. Teljesen elkell, hogy lazuljon. Nyalogasd a fenekét... igen, ott...
Előszőr finoman, nagyon nyálas ujjal ujjazd, majd beteheted jobban is de csak az ujjad! Nem szabad csak öt perc után rögtök "kopogtatni"...
Szóval légy türelmes! De még enyhén így is fájni fog neki, amikor elkezded berakni. Viszont ha már bent van, akkor ő is rámozoghat, akkor kevésbé fáj, aztán már egyáltalán nem. Utána már nagyon jó lesz.
64-es vagyok. Amúgy én is nő vagyok, csak elfelejtettem odaírni. :)
Mi a férjemmel úgy szoktuk, ahogy leírtam. :)
A székelési iger ellen segíthet, ha előtte teljesen kitisztítja magát, azaz csinál egy beöntést. Akkor tuti nem fogja érezni közben.
A fájdalom ellen pedig amiket előttem is írtak: izguljon fel nagyon, mire az análisra kerül a sor; sok sikosító és folyamatosan, nemcsak a legelején; tágítás egy ujjal, két ujjal, három ujjal stb., vagy ha viszonylag nagy méretű a péniszed, akkor egy annál kisebb átmérőjű anális tágítót is vásárolhattok. A behatolásnál pedig legyél nagyon óvatos, vagy engedd, hogy ő üljön rá a fenekével a farkadra.
Sok sikert! ;)
Szerintem nem jó! Sokan ajánlják, de nagyon nem okés a cucc.
Fájhat a fejed tőle (nekem nagyon fájt), és szédülhetsz is... nem esik jól. Szóval nem ajánlom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!