Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan oldható meg az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldható meg az anális szex fájdalommentesen?

Figyelt kérdés
A szerelmemmel próbálkoztunk már anális szexel, de valahogy mindig fáj neki vagy székelési ingere lesz a behatolás után. Szeretem a párom szóval a világért sem akarok neki fájdalmat okozni, tehát ha neki fáj én sem élvezem. Légyszives csak az válaszoljon akinek van bevált módszere. 21/F
2011. ápr. 14. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok ujjazás, meg vagy egy köcsög vazelin...
2011. ápr. 14. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan felkell izgatni előtte, sokkal, de tényleg sokkal tovább tart az előjáték az análszex előtt. Teljesen elkell, hogy lazuljon. Nyalogasd a fenekét... igen, ott...

Előszőr finoman, nagyon nyálas ujjal ujjazd, majd beteheted jobban is de csak az ujjad! Nem szabad csak öt perc után rögtök "kopogtatni"...

Szóval légy türelmes! De még enyhén így is fájni fog neki, amikor elkezded berakni. Viszont ha már bent van, akkor ő is rámozoghat, akkor kevésbé fáj, aztán már egyáltalán nem. Utána már nagyon jó lesz.

2011. ápr. 14. 16:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de egy jó tanács, amíg a lány nem jelez, addig ne irányítson a pasi! Engedd a lánynak, hogy úgy és addig táncoljon a farkincán amíg ki nem tágul annyira, hogy már átvehesd az irányítást!
2011. ápr. 14. 17:06
 4/8 anonim ***** válasza:

64-es vagyok. Amúgy én is nő vagyok, csak elfelejtettem odaírni. :)

Mi a férjemmel úgy szoktuk, ahogy leírtam. :)

2011. ápr. 14. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:

A székelési iger ellen segíthet, ha előtte teljesen kitisztítja magát, azaz csinál egy beöntést. Akkor tuti nem fogja érezni közben.

A fájdalom ellen pedig amiket előttem is írtak: izguljon fel nagyon, mire az análisra kerül a sor; sok sikosító és folyamatosan, nemcsak a legelején; tágítás egy ujjal, két ujjal, három ujjal stb., vagy ha viszonylag nagy méretű a péniszed, akkor egy annál kisebb átmérőjű anális tágítót is vásárolhattok. A behatolásnál pedig legyél nagyon óvatos, vagy engedd, hogy ő üljön rá a fenekével a farkadra.

Sok sikert! ;)

2011. ápr. 14. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom lehet-e még legálisan kapni, egy éve még lehetett olyan készítényt kapni, hogy Rush.... anno a melegek tolták ... beleszagolsz mélyen és ellazulsz tőle, nem úgy mint valami erős ütős drogtól csak rövid ideig. Olvasgass utána
2011. ápr. 18. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó! Sokan ajánlják, de nagyon nem okés a cucc.

Fájhat a fejed tőle (nekem nagyon fájt), és szédülhetsz is... nem esik jól. Szóval nem ajánlom.

2011. ápr. 18. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2011. ápr. 19. 08:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!