Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Síkosító házilag? Ötlet?
Olyan krém, vagy bármi, ami a legtöbb háztartásban megtalálható, és alkalmas síkosításra? Köszi! :)
25l
Az előbbi kommentek alpján: fiú ólvasóknak : testápoló/kamillás krém, rejszolni tökkéletes :D(jobban is esett komolyan, meg nem dörzsöl ki, ráadásul ha eddig lett volna ilyen gondod, akkor itt a megoldás) lányonak: nemtudom, nem vagyok lány, nem is tervezek az lenni...
F
Szóval, ha én akarok otthon gyártani, mi mik azok a növények ami jó? Olajos változat..
Cickafark, körömvirág, van még néhány amit " irrigálásra " is ajánlanak. Miért nem jó a növényi olaj változata?
És igen van akinek a flóráját az óvszer, vagy a síkosító megkeveri, és mehet a dokihoz.
Oké a nyál az általában kéznél van.
25 évesen miért kell síkosító?Akkor még megy a nedvesedés nem úgy mint nekem dupla annyi idősen...Nem bántásból írom, csak kérdezem...
Kérdező, találtál megoldást,mi vált be?
A többi válaszolónak nem kéne lekezelően válaszolnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!