Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Minden fiú jól tud nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiú jól tud nyalni?

Figyelt kérdés

Szakítottunk barátommal, és ő iszonyúan jól nyalt, de attól félek nem találok még egy olyan jól nyaló srácot.

Nem vagyok ribanc, nem próbálgatom a fiúkat, csak 1kell és félek ha megszeretek egy fiút, akkor ő béna lesz benne, bár nem hagynám ott persze miatta, de rossz lenne kicsit, hiányozna az érzés. Szóval lányoktól kérdezném, hogy hány fiú csinálta nekik, és mennyire változó a teljesítményük. L/21

2011. ápr. 14. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nemigazán. kevés fiú tud jól, de azt tanulni is lehet, úgyhogy ha így jársz csak tanítsd meg h neked hogy jó ;)
2011. ápr. 14. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy nem túl visszafogott barátnőm tapasztalatáról tudok írni: 10 pasiból 2-3 nagyon jól csinálja, 2-3 vagy pocsékul, vagy egyáltalán nem, a maradék pedig valami átmenet. Nem rossz, de nem 100%ig elégedett...
2011. ápr. 14. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez tanítható, tanulható, ha már neked ilyen fontos. Ettől előre kár parázni.
2011. ápr. 14. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 párkapcsolatom volt, nagyon hosszúak 6 és 3 éves, a mostani 1,5 éve tart. Ebből a jelenlegi párom tökéletesen nyal az előző kettő meg iszonyú sz.r volt. És erre ugye csak a mostani párom mellett jöttem rá. 23L
2011. ápr. 14. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez ugyanúgy más, mint ahogy nem minden lány csókol ugyanúgy.

Nekem volt egy barátnőm, aki nagyon jól csókolt, szinte tökéletes volt. Aztán a mostani, akit szeretek, nem csókol olyan jól, hiába próbálom tanítgatni, de azért szeretem, viszont ő meg másban jó és semmi pénzért nem cserélném le.

2011. ápr. 14. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Senki nem születik úgy, hogy jól nyal, ez tanulható dolog. persze vki jobban ráérez vki kevésbé.
2011. ápr. 14. 18:57
 7/9 zitaszabo ***** válasza:
Nekem még cska kettő csinálta és mindegyikkel voltak problémák.Egyszerű a megoldás : csak rá kell vezetni őket.Meg kel nekik mondanod hogy hol jo.Mondhatod neki nyugodtan mikor cisnálja, hogy most lejjebb vagy fejjebb , ahol neked jó.Erősebben , gyengébben, érzékibben.Aztán majd megtanulja hogyan jó neked.
2011. ápr. 14. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Tegyünk egy próbát 34F:)
2011. ápr. 15. 11:37
 9/9 anonim válasza:

Az előző pasim egyáltalán nem tudott.egy kicsit sem..addig nemis éreztem hogy szükségem van rá de a mostani..:$:$

Már 3 nap után ha nem nyalogat kedvére..belebetegszem..:$

ő aztán áwhh istenkirály:)

2011. ápr. 22. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!