Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiú jól tud nyalni?
Szakítottunk barátommal, és ő iszonyúan jól nyalt, de attól félek nem találok még egy olyan jól nyaló srácot.
Nem vagyok ribanc, nem próbálgatom a fiúkat, csak 1kell és félek ha megszeretek egy fiút, akkor ő béna lesz benne, bár nem hagynám ott persze miatta, de rossz lenne kicsit, hiányozna az érzés. Szóval lányoktól kérdezném, hogy hány fiú csinálta nekik, és mennyire változó a teljesítményük. L/21
Ez ugyanúgy más, mint ahogy nem minden lány csókol ugyanúgy.
Nekem volt egy barátnőm, aki nagyon jól csókolt, szinte tökéletes volt. Aztán a mostani, akit szeretek, nem csókol olyan jól, hiába próbálom tanítgatni, de azért szeretem, viszont ő meg másban jó és semmi pénzért nem cserélném le.
Az előző pasim egyáltalán nem tudott.egy kicsit sem..addig nemis éreztem hogy szükségem van rá de a mostani..:$:$
Már 3 nap után ha nem nyalogat kedvére..belebetegszem..:$
ő aztán áwhh istenkirály:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!