Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy ilyen helyzetben, ilyen érzésekkel, ilyen nővel?
Megismertem egy nagyon szép és számomra vonzó nővel. Találkoztunk, többször is. Majd a 3. találkozón szóba került, aminek szóba kellett kerülnie, és elmondtam neki, hogy szűz vagyok. Ezen valahogy teljesen "kiakadt", hogy hogy lehetek ennyi idősen szűz, és mit tudok akkor kezdeni egy nővel az ágyban.
Közöltem vele, hogy köszönöm, nekem ennyi elég volt az ismerkedésünkből. Majd eljöttem, de utánam jött, és az utcán is próbált győzködni, hogy ne menjek el, nem úgy gondolta, stb.
Hazajöttem, azóta hívogatott, írogatott nekem, hogy beszéljük meg.
De valahogy nem megy ki a fejemből az, ahogyan akkor viselkedett.
Mi a véleményetek?
HAgyd a p.csába! Azóta már bizonyára elmondta az összes barátnőjének és rajtad röhögnek. Ha meg eljutnátok az ágyig, végig ezt éreztetné veled. Attól még, hogy ő párszor széttette a lábát, nem biztos, hogy annyira jó az ágyban. Ha fontos lennél neki, ezen nem akadt volna ki.
Bizonyára egy olyan ribanc, aki azt hiszi, hogy a külseje miatt mindenkit megkaphat és most, hogy visszautasítottad ezt nagyon betett az egójának és azért ment utánad, nem azért, mert annyira sajnálná, amit mondott.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!