Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket fel tud izgatni egy kigyúrt felső test? Vagy jobban szeretitek az átlagos, "pocakot"?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 14:27
1/19 anonim válasza:
A lányoknál a srácok töbsége szeretii a "picipocit" ^^. deh a srácoknál a lányok a kigyurt felsőtestet szeretik. :)/ legalábbis én./ nem azt a benga nagy állatokat hanem aki télleg jólnéz ki. :) L/16
2/19 anonim válasza:
Engem nem egy felső test látványa izgat fel, hanem a férfi maga.
3/19 anonim válasza:
Engem is csak egy egész test tud felizgatni. A páromé.
4/19 anonim válasza:
jah egyet értek az előzővel.Engem se a kigyúrt felsőtest izgat,hanem a pasi maga.Úgy összességében ahogy van...
5/19 anonim válasza:
attól ha látok egy kigyúrt testet még nem élvezek el a gyönyörtől, nekem az is számít milyen a pasi maga. de én se szeretem a "benga állatokat", viszont a nagyon vézna, "erőtlennek" látszó pasikat se.
6/19 anonim válasza:
Én inkább a mackós testalkatú fiúkat szeretem. 16/L
7/19 anonim válasza:
Én inkább "maci" párti vagyok :P :)
8/19 Avenged válasza:
Kigyúrt test kicsi farok van egy ilyen mondás és szerintem nem a test izgat fel hanem a férfi nemi szerve. ^^"
9/19 anonim válasza:
utolsónak üzenem h egyáltalán nem kisebb a farka egy kigyúrt embernek mint egy átlagosnak.....a különbség az egy izmos és egy átlagos ember között az a testméret mivel tegyük fel azonos méretük van,de egy izmos ember kétszer nagyobb egy átlagosnál ezért az arányok miatt a farka lehet kisebbnek tűnik pedig ha odateszed a centit ugyan akkora.......ennyi barmot honnan szedik ezeket a hülyeségeket:P
10/19 Vérszomjas pandamaci válasza:
Nem tetszik a kigyúrt test, egyáltalán nem tud felizgatni. A túl vézna és a nagy pocakos sem. Nekem az átlag pasik jönnek be, lehet picikét soványabb és picit testesebb (nem kövér) is. A macis test csak akkor jön be, ha nem túlságosan szőrös. Van olyan nő, aki a szőröset férfiasabbnak tartja, én nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!