Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra gondoltam,hogy egy kis izgalmat kellene vinni a kapcsolatunkba. Próbáltátok már? Mennyire volt sikeres?
Figyelt kérdés
Ilyet még nem csináltam,de szivesen kipróbálnám azt,hogy a pasim kezét megkötném,vmint a szemeit bekötném...és aztán kielégíteném.Próbáltátok már?Ezt még lehet fokozni?2009. márc. 2. 19:52
1/4 anonim válasza:
Probaltuk es tok jo volt..izgalams es nagyon fokozta a vagyat..nekunk bejott...:P
2/4 anonim válasza:
igen, kikötözöd, a szemét is, sőt a lábát is, aztán felhúzod az agyát, a kezéhez teszed 1-2 izgató testrészedet, majd végig csókolod a testét, csak a péniszét hagyod ki, alig fogja bírni csak akkor kezdj neki!
3/4 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de titkos vágyam :)
Fontos, hogy beszéld meg előtte a pároddal, ne érje meglepetésként. Úgy kösd meg, hogy szabadulni tudjon, ha akar és ha megpróbál leállítani, mert zavarja a kiszolgáltatottság, akkor "ne kínozd tovább".
Én biztos bevetnék, vmi pihe-puha madártollat a kényeztetésére, ha nem túlzottan csikis. :) [link]
4/4 A kérdező kommentje:
hm értem:P
persze én is úgy gondoltam,hogy tudjon szabadulni,mindenképpen csak kendővel kötném ki:P
köszike:)
2009. márc. 2. 19:58
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!