Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régebben együtt élő párok/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben együtt élő párok/ minimum 1 év/, Ti hányszor szeretkeztek egy héten? Befolyásolja a sok munka vagy a stressz?

Figyelt kérdés
Légyszi kort írjatok és,hogy mióta éltek együtt.
2011. ápr. 14. 10:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze, hogy befolyásolja.
2011. ápr. 14. 10:57
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

5 éve élünk együtt

kor: 30-40 között

1 héten 1x se, inkább havi szinten 2-3

nagyon befolyásolja a stressz és a munka :((

2011. ápr. 14. 11:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A munka és a stressz tényleg közrejátszik a ritkuló szexben, mindketten több műszakban dolgozunk, én tanulok is mellette, de azért heti 2-3 alkalommal szeretkezünk. Gyerek még nincs, de gondolom, egy vagy több gyerkőc is befolyásolja a szexuális élet gyakoriságát, nehezebb időt szakítani egymásra. 8 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt is élünk. Én 25, párom 26 éves.
2011. ápr. 14. 11:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durván befolyásolja

4 éve vagyunk együtt,2 éve együtt is élünk

Még tavaly heti 3-4 alkalom,most vizsgaidőszak+meló+stressz,a heti 1et is ugy kell nekme erőltetni:S

de 2 hónap és vége,onnantól megint több lesz

2011. ápr. 14. 11:24
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

9 éve vagyunk házasok, 2 gyerek!

Igazából nem az a gond, hogy kevesebbszer van (heti 2, néha 3 alkalom), hanem, hogy nehezebben jön meg az étvágy, mert az embernek már nem csak "azon" jár az esze, a munka és a stressz az ami vágyölő szerintem, mert mikor van szex, az még most is ugyanolyan jó és kielégítő!

2011. ápr. 14. 11:41
 6/17 anonim ***** válasza:

Mi négy éve vagyunk együtt...én 23L ő 27F.Egy éve ide is költözött hozzánk.

Eleinte mikor heti 2-3x találkoztunk állandóan szexeltünk, mindig kivántam, mindig nedves voltam....talán már túl sokszor is csináltuk.

Aztán tavaly a fogamzásgátló miatt lecsökkent a libidóm, majd hüvelygomba, munkahelyi stresszzek neki is nekem is...igy alaposan lecsökkent a szex.

Azt hiszem ha minden rendben van mi is kb 2-3x csináljuk egy héten...néha több néha kevesebb, de persze az a lényeg hogy nekünk ez igy megfelel.

Sok mindent csinálunk már együtt nem csak szexelünk mint azok előtt.

És épp tegnap beszélgettünk arról hogy néha olyan jól esne csak befeküdni az ágyba és megnézni kettecskén egy jó filmet, mint szeretkezni.

Persze azért nem lustultunk el teljesen....amig volt az a fertőzés akkor is foglalkoztunk azért egymással úúúgy...

Na meg a másik dolog a szüleim..meg tesóm...igaz van külön szoba meg nagy ház...de akkor se olyan....

Mostn meg épitkezni szeretnék...tehát remélem az új otthonunkban ismét lesznek fergeteges szeretkezések.

Nem kell másokhoz viszonyitani a szexet, hogy mások mennyiszer csinálják...ha nektek jó igy akkor semmi gond!

2011. ápr. 14. 11:51
 7/17 anonim ***** válasza:
mi 3éve vagyunk eyütt én 18L ő 21F.most egézségügyi okok miatt nem lehet de addig olyan heti 2-3 szor szeretkeztünk.sajnos nagyon befolyásolta a munnka, mert én délelőtt suliba voltam ő pedig ddélután melózott.mire talált egy jobb munkahelyt akorra már közbejött egy probléma ami miatt nem lehetünk együtt de bozasztóan kivánjuk 1mást.
2011. ápr. 14. 13:36
 8/17 anonim ***** válasza:

Havonta kb 3-szor mostanában. 32-33 évesek vagyunk, 8éve élünk együtt és a 2 éves gyerek mellett nehéz rá időt és energiát szakítani.

Stressz/fáradság rengeteget befolyásol.

2011. ápr. 14. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:

én fiatalabb vagyok, most vagyok végzős, de még nekem is van tapasztalatom ebben a témában.

A barátommal kicsivel több mint egy éve vagyunk együtt és mind a ketten érettségi előtt állunk. Idén szeptemberig (sulikezdésig) kb heti 5-ször szeretkeztünk, majd egyre kezdett lecsökkenni, és mostanra, hogy sokat stresszelünk az érettségi miatt + a tanulás, és ő ráadásul keményen sportol is a felvételije miatt, a heti szeretkezéseink száma lecsökkent 1-re. És eddig nem volt olyan, hogy amikor együtt aludtunk ne szeretkeztünk volna, és most már egyre gyakrabban.

De szerintem ez teljesen normális. Abból is gondolom, mivel amikor nagyobb szünetek voltak a suliban (legalább 1 hét), akkor minden visszarázódott a normálisra. A másik pedig, hogy az én barátom ha nem szeretkeztünk minden nap kiverte, és amióta a "stresszes" időszakban vagyunk, mondta, hogy 4-5 napig egyáltalán még csak magához se nyúl. Pedig régen ez elképzelhetetlen volt róla.

Szóval szerintem igenis nagy hatással van a stressz a szexuális életre:)

2011. ápr. 14. 19:01
 10/17 anonim ***** válasza:
2és fél éve élünk együtt,ritka a szex mert fáradtak vagyunk a munka miatt,idő van rá de akkor inkább összebujunk filmet nézünk,szex úgy havi 2alkalom. én 22/L Ő 24/F
2011. ápr. 17. 18:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!