Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális, hogy ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy ennyire kívánom a barátom fenekét?

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy megfogom, simogatom,de engem eléggé izgat, hogy be is nyúljak neki. Ez normális? Ti csináltátok már?

21/L

2011. ápr. 14. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne normális? ha engedi akkor hajrá....akkor biztos jó neki is csak vigyázz a körmeidre.....
2011. ápr. 14. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát van akinek normális van akinek nem, nem mindegy? :D Az a lényeg, hogy a fiúnak nagyon nagyon jó érzés :D

23/F

2011. ápr. 14. 10:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen, normális! Az exbarátnő is csinálta, nagyon élveztem én is. Izgató, főleg ha jól csinálja! :) Beszélj róla a barátodnak és ha nincs ellenére próbáljátok ki.

Ahogy előttem írták, körmökkel vigyázni, síkosító ajánlott az élvezet fokozásához! ;)

2011. ápr. 14. 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rövidek a körmeim, azzal nem lenne gond. Csak eddig nem mertem felhozni a témát, mert azt mondta, hogy urulógusnál nem volt neki valami kellemes, sőt.Tudom, ez nyilván más lenne,csak emiatt nem mertem még szóba hozni.
2011. ápr. 14. 10:44
 5/8 zitaszabo ***** válasza:
Hát eddig két faszinál próbáltam ki.Nehéz volt rá venni őket, h bedugahassam az ujjamat de aztán sikere volt.Főleg, ha mikor cidázod és közbe nyúlsz be neki.Tetszett nekik.Csak arra kell vigyázni, hogy ne legyen nagy a körmöd.:):)
2011. ápr. 14. 10:57
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Én a barátod helyében azonnal dobnálak, ha megpróbálnál felnyúlni. Ettől még lehet őt ez izgatja, de jobb ha megbeszéled előtte mielőtt betámadsz.

26F

2011. ápr. 14. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem is nekiesni, mint borju az uj kapunak....
2011. ápr. 14. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk, én is élvezem mindenhogy kényeztetni, harapdálni, nyalogatni, és igen felnyúlni is. Mi előtte megbeszéltük. Azt mondta bármeddig elmehetek, próbáljam ki a dolgokat rajta amiket szeretnék, amíg nem szól, hogy nem jó, addig hajrá!:) Úgyhogy ti is üljetek le megbeszélni mi fér bele, mi tetszene neki, stb. Sok sikert! 21/L
2011. ápr. 14. 13:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!