Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női orgazmus. Ha már csurog kifele a lányból a sok cucmó és nagyon élvezi akkor az már orgazmus?
Figyelt kérdés
Nem, én még nem mentem el, szóval nem az enyém! De belőle nagyon folyik és sikít és élvezi. Fehéres nyálkás nuni izű dolog. Ez normális aktus közben is, vagy csak a csúcsponton jelentkezik?2011. ápr. 13. 23:22
1/7 vikotrot válasza:
Nem, fáj neki, csak nagyon jól titkolja...
2/7 anonim válasza:
Normális aktus közben is, csúcs közben is. Mert felétek a csúcs nem része a normális aktusnak, vagy mi van?
3/7 anonim válasza:
nuni ízű dolog? ne szopassál ez kamukérdés
4/7 anonim válasza:
na ne szopass... nuni ízű? sok punit kinaltam de mindnek más volt az íze, egyik se hasonlított anyukádéra... nem értem
6/7 anonim válasza:
Ez aktus közben is normális, főleg peteérés idején ilyen színű és ilyen sok.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönööm
2011. ápr. 14. 21:04
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!