Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy csókoljam meg a pasim,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csókoljam meg a pasim, hogy elélvezzen? 19L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 23:20
1 2 3
 11/24 szamo77d ***** válasza:
100%

Csók közben simogasd a dákóját. Finoman, érzéssel! Előbb-

utóbb durranni fog!

2011. ápr. 17. 22:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehetetlen dolog:)próbálkozz valami mással:))

Kérdezd meg tőle hogy mit szeretne:)

2011. ápr. 17. 22:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Butasag.

Nincs az a no,aki erre keppes lenne.

En meg nem talalkoztam ilyennel es termeszetemtol fogva se lenne ilyesmire lehetoseg.

19 evesen gondolkodj felnottesebben :)

2011. ápr. 17. 23:05
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
hogy képes valaki azt hinni hogy elélvezett egy csóktól a pasi? annak jelei lennének (nyőgés, rángatózás stb)
2011. ápr. 17. 23:16
 15/24 anonim ***** válasza:
jah, hát áztattam már át nadrágot, de hát az csak előnedv volt, nem is kevés :D jo nemkicsit gáz volt a folt :D de száradás után nem látszott már, csak az alsómon belülről. randizós alsóim igen viseltes állapotban vannak már :D
2011. ápr. 17. 23:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha már nem szűz, sehogy. Még én is nagyon fiatal voltam, a barátom éppen csak 18, szűz, és nagyon kanos :p , egyszer, amikor finoman csókolóztunk, szopogattam az ajkait, akkor elment, szó szerint tiszta g.ci lett, kínos volt, mert rövidnaci volt rajta, de én közben a körmeimmel végigszántottam közben finoman a hátát, végig a gerince mellett, azt mondta ez okozta a "gondot". :) Azóta áttértünk a szexre, és soha többé nem fordult elő azóta, sajnos. Nekem tetszett.
2011. ápr. 18. 11:03
 17/24 anonim ***** válasza:
B+ senki nem tud elmenni csókolózás közben.Képtelenség.Akkor ennyi erővel valaki csókolózik valahol mondjuk a városban és akkor vigyázni kell hogy el ne menjenek?! :O dehogyis....
2011. ápr. 18. 13:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Csók közben simogasd a péniszét, vagy inkább egyből a péniszt csókold. Akkor elélvez.
2011. ápr. 18. 13:36
 19/24 anonim ***** válasza:

"B+ senki nem tud elmenni csókolózás közben"

egyesek éjszaka is gyakran eldurrannak csak álmoktól, még csók sincs, mégis megy...

2011. ápr. 18. 14:28
 20/24 anonim válasza:
De az erotikus álomtól van. Azt álmodja az illető, hogy nővel szexel és nem csak valami baromságot lát és csak úgy elmegy. :D Szóval az álmában sokkal több van, mint egy csók.
2011. ápr. 18. 14:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!