Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy jobb íze legyen a suncimnak?
Mondjuk eléggé borsos ára van. És gyógyszer, alkohol mellé gondolom jobb nem használni, de igazából nem tudom, hogy milyen hatóanyag vagy milyen összetevők vannak benne. (Esetleg nőgyógyász véleményét ki lehetne kérni ezzel az ízesítővel kapcsolatban.)
Drága nem írod, hogy az első barátod vagy már a többedik, aki panaszkodik. Ez lehet izlés dolga. Olyan mint a szőrzet.Az is lehet hogy csak a barátodnak nem jön be.
Ha viszont több barátod panaszkodott érdemes jobban utánna jármi.
Lekvár!
Az nem drága. Csak mielött bekened kérdezd meg milyen izű lekvárt kedvel.
Én pl a meggylekvárt utálom.
nem tudom milyen izű a suncid, először meg kellene kóstolnom :P
de talán sokat segítene, ha abba hagynád a cigit és a kávét. azt már hallottam, hogy dohányos lányok puncija rosszabb izű (nem tudom, nem volt bagós csajom)
viszont állítólag ananász létől jobb izű lesz (mi nem probáltuk) meg állítólag sok gyömülcsöt kellene fogyasztanod
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!