Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy megundorodtatok a
párotoktól?
Nem. Nőktől egyébként sem undorodom testileg. Olyan azonban már volt, hogy egy nő jellemétől igen.
2011. ápr. 13. 22:04
igen volt rá példa... amikor khm megpróbáltam "behatolni" akk oylan szük volt h egy eröteljes B*ZDMEG-et váltott ki belölem melyre felkeltek a csaj ösei... hát igen vannak ilyenek :D 19/F
2011. ápr. 13. 22:08
Igen, velem sajnos történt, és borzasztó volt.
Nem teljesen megundorodtam, mármint nem ez a jó kifejezés.
Néha szinte felfordult a gyomrom a bőre illatától.. Hullámokban tört rám. Ez akkor volt mikor terhes voltam... Az első hónapokban. Utána szerencsére megszűnt ez.
24/N
2011. ápr. 13. 22:25
igen, volt. emberileg. gondolom téged testileg érdekel, és olyan is volt, szintén ezzel az exemmel. nem kezelte a pattanásait, és állandóan nyomogatta őket, pedig nem volt már tini. és óriási pattanásai voltak, és nem tükör előtt, hanem bármikor képes volt vakargatni, nyomogatni őket. egyszer a hátán kaparta el lefekvés előtt, másnap reggel ott, ahol ő feküdt, a hátánál tiszta vérfoltos volt a lepedő... és még gázabb volt, ahogy tagadta, meg játszotta, hogy nem érti mitől lehet... és van egy nagy anyajegye is egy eléggé látható helyen, és szerintem undorító, amikor szőrök nőnek ki egy anyajegyből. igenis ki lehet szedni, de neki mindig ott ágaskodott kifelé a szőr belőle...na attól undorodtam meg legjobban. 21L
2011. ápr. 14. 00:49
Igen az exemtől undorodom.Ez azóta van mióta kiszerettem belőle.Mert elkezdtem világosan látni és mindentől undorodom, a külsejétől és a belső szemétkedéseitől is.Nagyon szerettem,de ő az egyetléen olyan exem,akivel nem szivesen találkozom és sajnos szoktam olyat álmodni h. a mostani párom olyanná válik mint az exem (rémálom).Ja meg volt egy futó kalandom,de ott nem volt szerelem,pont azért mert undorodtam a pasitól.AMíg dumáltunk semmi gond nem volt,de amint megcsókolt és szeretkeztünk egyből megundorodtam.
2011. ápr. 14. 07:42
A feleségem viselkedése miatt kezdtem undorodni tőle. Állandó problémázás, szemétkedés, konfliktuskeltés, lehetetlen igények stb... Teljesen elment a kedvem a szextől és a rutinszerű alvás előtti smárolást is utáltam.
Elég sok munka volt rákényszeríteni, hogy másképp viselkedjen. Most már nagyjából rendben vannak a dolgok.
F30
2011. ápr. 14. 09:31
Nekem előfordult , hogy undorodtam tőle egy ideig.CSinálni kellett, amikor semmi kedvem nem volt hozzá.ERőszakoskodott sokszor és akkor persze hogy egy idő után semmi kedvem nem volt még hozzá érni sem.Azóta persze szakítottunk.3év után.
21 Lány
2011. ápr. 14. 11:07
Én is megundorodtam az exemtől, pedig nagyon szerettem. Ami réégen vonzott benne, attól már hányingerem van. Leginkább azért, mert 20 évvel idősebb nálam...azóta nem szeretem az érett pasikat. Undorít minden, ami vele kapcsolatos, mind külsőleg és belsőleg.
2011. ápr. 15. 12:18
Igen, amikor elvesztettem a szüzességemet. A lánynak tömlőszerű lógó mellei voltak és nem borotválta a szeméremszőrzetét. Ez 18 évesen eléggé lesokkolt :D
2011. ápr. 16. 17:41
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok!! Jöhetnek még!:)