Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A volt pasim, aki 2 hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt pasim, aki 2 hónapja szakitott velem, most rámírt, hogy mi lenne ha szexelnénk egyet, elutasitottam. Mit gondoltok errol?

Figyelt kérdés
tehat diohéjban... én szeretem ot még mindeg, kozben o ezzel tisztaban van, mondhta, h tobbszor akart már írni, de nem tette... és most szerinte nem lenne fura, és h mér ne probaljuk ki mások is csinaltak ezt, egy évig is. Aztan probalt ravenni, de én ellenkeztem. Szerinte ki kellene probalni...
2011. ápr. 13. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jól tetted, és minden nőnek legalább ennyire határozottnak kellene lennie.
2011. ápr. 13. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Bepróbálkozott mert tudod akadnak könnyen kapható lányok akik egy ilyen kérdésre bizony igennel válaszolnának.

Ha odaadod magad akkor holnap már nemcsak rossz híredet kelti majd de majd ujra és ujra meg akar kapni,mivel már egyszer beadtad a derekad akkor miért ne tennéd meg ujra.

Egyébként ez a te döntésednek kell lennie ne ránk hagyatkozz.

Ha te is szeretnéd akkor miért ne?Ha viszont nem akkor nem és ezt neki is meg kell értenie,dehogy ismételjem magam csak rajtad áll a te döntésed a te életed !

2011. ápr. 13. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
13%
Nyugodtan belemehettél volna.
2011. ápr. 13. 22:16
 4/10 A kérdező kommentje:
na igen, tudom, végulis jah, csak a bokkeno az, h o nem szeret engem, én meg még igen, és én várni foogm, h gyenged legyen velem, szeretkezzunk és ne szexeljunk, és aztan csalodok... megdug, eldob magatol ennyi... aztan nekem megint jonnek a szomoru hetek... :(
2011. ápr. 13. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg lépj túl rajta.
2011. ápr. 13. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül alakult klub azért, hogy a Facebook-on legyen "Still bangin' my ex" kapcsolati státusz.:)

Szerintem jól tetted, hogy elutasítottad. Van olyan szakítás, ami után a nyugodt elszakadásba belefér az összejárás - de ebben az esetben ez csak egy egyoldalú örömszerzésre alkalmas, fájdalmas játék lett volna.

2011. ápr. 13. 22:52
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Szia!Én ilyen helyzetben bizots nem utasítanék el egy jó szexet.Legalább közelebb kerülhetsz hozzá..ha szereted :)
2011. ápr. 14. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mire lenne jó, ha hagynád magad kihasználni?
2011. ápr. 14. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
mondjuk az gáz..ha még szereti a srácot..de egy jó szexet sosem szabad visszautasítani..és lehet hogy azzal közelebb kerülhettek volna egymáshoz..
2011. ápr. 14. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Na persze. Erre én nem alapoznék.
2011. ápr. 14. 20:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!