Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A transzvesztiták hová rejtik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transzvesztiták hová rejtik el férfiasságukat? (fellépés, kis női ruhák, stb. )

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
láttad az Ace Venturát 1 et a delfineset? abba volt 1 ő volt a főgonosz, abba hárta volt neki hajtva valahogy.
2011. ápr. 13. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 ajnyemááá válasza:
58%
Én levágom neked szivesen,keressél privátban!
2011. ápr. 13. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Szívesen segítek neked magánba, keress meg úgyis most vettem egy új fiskars metszőollót.
2011. ápr. 13. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg marhalábszár/-felsál

1 közepes fej vöröshagyma

1 zöldpaprika

1 paradicsom

2 evőkanál olaj

1 kk. édesnemes pirospaprika

25 dkg sárga- és fehérrépa vegyesen

30 dkg burgonya

1-2 csipet őrölt köménymag

Elkészítés:

A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot leöblítjük, a zöldpaprikát kicsumázzuk és felkarikázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, és vékony csíkokra szeljük.

Az olajat felforrósítjuk, megfonnyasztjuk benne a hagymát, majd lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, rádobjuk a húst, és erős tűzön, folyamatosan kevergetve néhány percig pirítjuk. Hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, egy kevés sót, és fedő alatt, mérsékelt tűzön, saját levében csaknem puhára pároljuk (kb. 1 óra). Közben meghámozzuk a répaféléket és a burgonyát, a répaféléket karikákra, a burgonyát apró kockákra vágjuk, majd valamennyit a húshoz adjuk, és annyi vízzel eresztjük fel, amennyi levest akarunk készíteni (kb. 1,2 liter). A köménymaggal fűszerezzük, és fedő alatt, mérsékelt tűzön az egészet vajpuhára főzzük. Végül ízlés szerint utánasózzuk, és (frissen) őrölt borssal illatosítjuk. Tetejét hegyes zöldpaprika-karikákkal díszíthetjük, külön tányérkán pedig csípős cseresznyepaprikát kínálhatunk hozzá.

2011. ápr. 13. 22:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt a receptet elképzeltem egy farokkal... :-))))))))))
2011. ápr. 13. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
jók vacsiztál belőle? xD
2011. ápr. 13. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!