Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Volt már olyan, hogy fiatal fiuval szexeltetek?
Figyelt kérdés
És ha igen mennyi idősek voltatok. Storit is ha lehet. Jó volt olyan fiúval szexelni aki még épphogy ivarérett lett?2011. ápr. 13. 21:03
1/17 anonim válasza:
Nekem 14 évesen volt az első szexem. A pasi is 14 volt. nekem nagyon bejött
2/17 anonim válasza:
Nekem minden vágyam, hogy egy 16-17 éves szűz fiút én rontsak meg és egyben ő is engem, ugyanis még szűz vagyok. Tudom, elég perverz, de nagyon be tudok gerjedni rájuk :) 23/L
3/17 A kérdező kommentje:
Verném ha pasi lennék:) De mivel nő vagyok és fiatal pasikra vadászom így érdekel hogy milyen lehet. Szeretem a csupasz fütyit:)
2011. ápr. 13. 21:14
4/17 anonim válasza:
Csupasz futyi? Az kb 11-12 eves korban elmulik (hacsak nem borotvaljak), es az "ivarerettseg" meg a jovo zeneje akkor...
5/17 anonim válasza:
Kérdező, és mennyire fiatal pasikra vágysz?
6/17 anonim válasza:
én bevállalom:DDD nem adod meg az msneddet??
7/17 anonim válasza:
Én 20 éves voltam, mikor lefeküdtem egy fiú, aki még nem töltötte be a 17-et.
Nem volt életem legjobb szeretkezése, de azt sem mondanám, h rossz volt. :) Inkább érdekes. Eléggé zavarban volt, és irányítani kellett.. Egyébként többnek nézett ki a koránál, és nagyon aranyos volt.
A vicces az, hogy rá 3 hónapra megismerkedtem egy 32 éves pasival, akivel összejöttem, lefeküdtünk és Ő ma már a férjem.. :D
Szóval... 20 évesen volt egy 16,5 és egy 32 éves pasim is..:)
23/N
8/17 TOMAtm válasza:
nemcsak férfipedofília van ám!a nőket ugyanúgy elitélik ezért és mennek a sittre.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!