Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tettetek volna ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tettetek volna ebben a kínos helyzetben, és miért csinál ilyet egy férfi?

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy jó-e a kategória, mindegy.

19 éves lány vagyok, egyik reggel nagy tömegben utaztam a villamoson, mindenki úgy állt, mint a heringek.

felszállt velem egy időben egy 35-40 körüli egyébként teljesen normálisnak, jól szituáltnak tűnő, bár nem túl vonzó pasi, és vhogy egymással szembe kerültünk, és arra lettem figyelmes, hogy a keze vhogy a kabátom alá csúszott, tehát a meztelen derekamon volt, szemből az ágyékát meg teljesen nekem nyomta... tényleg baromi nagy volt a tömeg, sztem a mellettünk állók észre sem vették, de nem is mertem sehova sem nézni, teljesen lefagytam, nem tudtam mi a fenét reagáljak, pedig eléggé megalázó volt.

persze ilyenkor mindenki azt mondja,h. hangosan rá kell szólni az illetőre, h kínos legyen neki, de én nem vagyok az az ordibálós, talpraesett fajta, meg hirtelen szikrát sem kaptam, és csak úgy maradtam, aztán a következő megállónál gyorsan leszálltam. előtte a pasinak még volt képe megkérdezni,h. "leszállsz?" mintha már ismernénk egymást...

eléggé rosszul érintett, azért is, mert tulajdonképpen hagytam magam... vhogy nem volt kedvem mosolyogni aznap, és nem is nagyon meséltem el senkinek.

aztán pár nap alatt elfelejtettem, nem olyan nagy szám, de mégis, mi a fenéért csinálja ezt vki?? nem gáz neki?? férfiak véleményére lennék elsősorban kíváncsi....

és nőkére, h mit csináltatok vna a helyemben?

2011. ápr. 13. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lány lettem volna a helyedbe rá szóltam volt vagy úgy nyakon csaptam volna hogy elöntötte volna a takony :)
2011. ápr. 13. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
na igen, ezt kellett volna, de engem annyi ember között hirtelen vhogy nem vitt rá a lélek : )
2011. ápr. 13. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
pénztárcád megvolt utána? :D
2011. ápr. 13. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:
igen :D nem pénz kellett neki, hanem valami más... :))
2011. ápr. 13. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Bár közel sem vagyok 35, de soha nem csinálnék ilyet. Nem lenne hozzá képen, amúgy sem vagyok az a minden csajt tapizós típus.... külföldön még esetleg poén, de amúgy ott süllyednék el helyben.
2011. ápr. 13. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
velem ugyanez volt kisebb koromban, azt hiszem 13-14 lehettem. nagyon rossz volt, mert ugyanezt csináltam, mint te és olyan hülyén érzi magát az ember, hogy egy ilyen megalázó helyzetben hagyta magát. most 25 vagyok, tavaly volt megint egy ilyen eset, na akkor hangosan rászóltam a fickóra és tényleg neki volt ciki. pedig még így is össze kellett szednem a bárotságom, de hidd el, megéri. remélem nem lesz legközelebb, ahol ezt alkalmazhatod.
2011. ápr. 13. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolkoztam volna, van-e nálam valami, amivel váratlanul t*kön tudnám vágni. Ezután talán meg is szégyenítettem volna, de lehet, hogy ehhez kiabálni sem kell, elég ez a kis baleset.
2011. ápr. 14. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ijenkor felemeled a térdedet úgy 90km/h-val. aztán bájosan mosolyogsz xD
2011. ápr. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!