Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az nagyon ciki ha rojtos a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon ciki ha rojtos a puncim? És visszataszió nektek fiúk?

Figyelt kérdés
Már kiskorom óta ilyen szóval igy születtem.
2011. ápr. 13. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na hát vmi ilyesmiről beszélünk. saláta punci. Rózsaszínben, barnában, néha lilás színűben, vagy ezek keveréke.

Genetikus, nem tehet róla senki, ha ilyen neki, ha más típusú.

Nem így születünk, hanem a nemi érést követően, miképp szőr nő oda ahova kell, mell növekszik, mesturáció..stb.., egyszóval mikor érik, átalakul a test, "felnőtté" válunk, lesz ez. Húha. Kinek ilyen, kinek olyan.

Szánalmas hogy ebben van divat.

Ha vki megtetszett, akkor már nem tudom miért van helye még ebben is válogatásnak.

2011. ápr. 13. 22:40
 12/14 anonim ***** válasza:

SEMMI gond vele, drága kérdező. A punci úgy szép ahogy van.

Csak legyen mindig ápolt és tiszta.

2011. ápr. 14. 15:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Én enm a nagy kisajakra értettem,hogy rojtos.Mind1.Nem fogom lefényképezni mert nem értitek milyen.Elmagyarázni meg nem lehet de hát mind1:)
2011. ápr. 15. 16:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Fényképezd le nyugodtan, megmondjuk róla a véleményünket hogy szép és mindenki boldog!
2012. febr. 3. 07:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!