Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miket és hogyan próbálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miket és hogyan próbálnátok ki szexben Nina Dobrev-el? Illetve lányok szerintetek szép csajszi?

Figyelt kérdés

Akik nem tudják kiről van szó: [link]

Van barátnőm de eszméletlenül bejön ahogy van meg a hangja is nagyon szexi főleg ahogy nyögdécselhet:)és érdekelne hogy más fiúk miket próbálnátok ki vele a szexben illetve pózok meg hol lennétek vele kettesben otthon vagy valami extrémebb helyen is és ott mit?...stb

2011. ápr. 13. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Gyönyörű szerintem:) L
2011. ápr. 13. 15:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem még mindig Horváth Éva a nő..na én vele bármit,bármikor..

22/L

[link]

2011. ápr. 13. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem bűn, de ahogy írsz erről a színésznőről, meg ennyire fantáziálsz róla, kikéred mások véleményét, hogy mit kezdenének vele, nekem egy kicsit erős. Az én párom sem jár csukott szemmel, biztos megnézi a csinos nőket az utcán és a TV-ben, de ha ilyen kérdést tenne fel a netre, hát, azt nem nézném jó szemmel.
2011. ápr. 13. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szép, de buta. Vagyis az interjúkból nekem ez jön le.

Amúgy arcra nem csúnya (melyik sztár csúnya 2 tonna vakolattal?), csak nagyon lapos és csontos.

[link]

2011. ápr. 13. 15:48
 15/21 anonim ***** válasza:
szép, csinos.
2011. ápr. 13. 15:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem olyan lapos:)Azért csak megengedné hogy belémártsam a bugettomat:)
2011. ápr. 13. 15:54
 17/21 anonim ***** válasza:
szerintem ha puszta szexről van szó, akkor tökmindegy hogy buta e vagy sem. de mindettől függetlenül nekem nem tetszik a csaj, eléggé egér feje van. 21L
2011. ápr. 13. 15:54
 18/21 anonim ***** válasza:

"Azért csak megengedné hogy belémártsam a bugettomat"

Ha megengedné, akkor elég k lenne,de akkor téged nem is érdekelne, hogy rib@nc? Csak dugnád és annyi?

Szegény csajod...:/

2011. ápr. 13. 16:09
 19/21 A kérdező kommentje:

16:09

De ez csak fantázia:)Ezt nem kell komolyan venni:)Csajok között is vannak akinek annyira bejön egy pasi hogy széttenné neki a lábait pedig tudja hogy elérhetetlen ez számára:)És naná mint a lopott bringát:)

2011. ápr. 13. 16:13
 20/21 anonim válasza:
Én dugnám..Jó csaj
2011. ápr. 13. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!