Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor összejöttök egy sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor összejöttök egy sráccal akkor mennyi ideig nincs közöttetek szex? Mennyi ideig "halogatjátok"?

Figyelt kérdés

Mennyi számotokra az ideális idő arra hogy lefeküdjetek a párotokkal először?

1 honap 2 honap 2 hét? mennyi?

2011. ápr. 13. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amég meg nem ismerjük egymást.
2011. ápr. 13. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez változó...Vol már, hogy komolynak igérkező kapcsolatban második nap megtettem(meg is bántam, nem lett semmi belőle), viszont a jelenlegi kapcsolatomban is csak 3 hónapot vártunk, mégis mára gyümölcsöző kapcsolat.

Mondom, ez alkalom és helyzetfüggő:-)

L

2011. ápr. 13. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem halogatom, felnőtt ember vagyok és csak akkor jövök össze valakivel, ha szeretem, ha pedig szeretem, akkor minek szivassam őt és saját magam?
2011. ápr. 13. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:

En is szoktam halogatni beismerem, de nincs ra megfelelo ido, volt olyan akivel nehany randi utan megtortent es utana lett belole egy hosszu kapcsolat, volt olyan akivel 2 honapig vartam es lett belole ugyszinten egy hosszu es szep kapcsolat.

A mostani baratommal 3 hetet vartam de o neki tobb olyan kapcsolata is volt amely szexbol alakult szerelemme. Szoval elso randin szex de aztan elkezdtek jarni. Szerintem egyen es helyzet fuggo.

Akkor kell megtortenjen amikor 100% biztos vagy magadban es a partneredben:)

2011. ápr. 13. 15:01
 5/11 anonim ***** válasza:

Első komoly kapcsolatomnál volt az első szex, 19 voltam,akkor 2 hónapot vártunk. A mostani úgy indult,hogy első alkalommal szex volt, és kapcsolat lett..(igaz,évek óta ismertük egymást). Mással még nem voltam, összesen ezzel a két fiúval. Ideális idő nincs, mert ember/kapcsolatfüggő. Meg persze életkor. Ha 15 évesen lett volna komoly kapcsolatom biztosan többet vártam volna. Felnőtt fejjel már másabb.

22/L

2011. ápr. 13. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Első két kapcsolatomban 2 hónapot vártam. Elsőnél csak erre ment, a másodikkal 1,5évig együtt voltam. A mostani párommal 9 hónapot vártunk(ő akarta így) és mára a jegyesem:)

22/l

2011. ápr. 13. 15:14
 7/11 anonim ***** válasza:
nem gondolkodom ilyeneken,lesz szex amikor lesz,ez sok mindentől függ.De átlag 1hónap után.
2011. ápr. 13. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Én minimum várok 2-3 hónapot, de attól függ, mennyire bízom az illetőben, és mennyire erősek az érzelmeim.
2011. ápr. 13. 16:05
 9/11 anonim ***** válasza:
42%

Felnőtt korban (nálam ez kb. 20 éves kortól felfelé jelenti) egyáltalán nem kell halogatni a szexet.

16-17 évesen még nem gond ha várnak a felek pár hónapot.

2011. ápr. 13. 16:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Elsőnél 3hónap volt az udvarlós időszak, meg általában nem az rögtön ágyba bújtam a pasikkal! Egy kivétel volt, vele 1 hét után lefeküdtem (mondván lássam mit tud, aztán,, ha bejön marad, ha nem mehet!)!! Ő lett a férjem! Már 10 éve házasok vagyunk és mit mondjak,még mindig "bejön"!
2011. ápr. 13. 16:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!