Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor összejöttök egy sráccal akkor mennyi ideig nincs közöttetek szex? Mennyi ideig "halogatjátok"?
Mennyi számotokra az ideális idő arra hogy lefeküdjetek a párotokkal először?
1 honap 2 honap 2 hét? mennyi?
Ez változó...Vol már, hogy komolynak igérkező kapcsolatban második nap megtettem(meg is bántam, nem lett semmi belőle), viszont a jelenlegi kapcsolatomban is csak 3 hónapot vártunk, mégis mára gyümölcsöző kapcsolat.
Mondom, ez alkalom és helyzetfüggő:-)
L
En is szoktam halogatni beismerem, de nincs ra megfelelo ido, volt olyan akivel nehany randi utan megtortent es utana lett belole egy hosszu kapcsolat, volt olyan akivel 2 honapig vartam es lett belole ugyszinten egy hosszu es szep kapcsolat.
A mostani baratommal 3 hetet vartam de o neki tobb olyan kapcsolata is volt amely szexbol alakult szerelemme. Szoval elso randin szex de aztan elkezdtek jarni. Szerintem egyen es helyzet fuggo.
Akkor kell megtortenjen amikor 100% biztos vagy magadban es a partneredben:)
Első komoly kapcsolatomnál volt az első szex, 19 voltam,akkor 2 hónapot vártunk. A mostani úgy indult,hogy első alkalommal szex volt, és kapcsolat lett..(igaz,évek óta ismertük egymást). Mással még nem voltam, összesen ezzel a két fiúval. Ideális idő nincs, mert ember/kapcsolatfüggő. Meg persze életkor. Ha 15 évesen lett volna komoly kapcsolatom biztosan többet vártam volna. Felnőtt fejjel már másabb.
22/L
Első két kapcsolatomban 2 hónapot vártam. Elsőnél csak erre ment, a másodikkal 1,5évig együtt voltam. A mostani párommal 9 hónapot vártunk(ő akarta így) és mára a jegyesem:)
22/l
Felnőtt korban (nálam ez kb. 20 éves kortól felfelé jelenti) egyáltalán nem kell halogatni a szexet.
16-17 évesen még nem gond ha várnak a felek pár hónapot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!