Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy azt mondtátok a párotoknak hogy bármit kérhet tőletek és valami olyat kért, amit mégse vállaltatok be?
mindig hozzátettem hogy bármit kérhet, ami a józan ész határain belül mozog.
erre aztán mindent rá tudtam fogni :)
Had találjam ki! Anált kértél és most megsértődtél, mert nem teljesítette a kérésed.
26F
Még nem mondtam neki, de nem rossz ötlet.
Én bízom benne, hogy szeret annyira, hogy olyat kér, ami a józan ész határain belül mozog és nem azt, hogy ugorjak bele a kútba.
Amit ő kér, azt szívesen megteszem általában.
ma 14:28:
hát majdnem, lány vagyok még nem kért semmit de megígértem neki és tartok tőle h azt fog kérni, mert tudja rólam h nem mennék bele az anális szexbe (talán ebbe az egybe nem, bár még vannak olyan dolgok amitől rosszul lennék, de remélem azoktól ő is). :S
asszem kicsit elhamarkodtad ezt...
megkérdezhetem hány évesek vagytok?
nekem vna egy bevált módszerem erre mégpedig hogy valamilyen módszerrel előbb utóbb ráveszem h ő is tegyen meg nekem bármit, és olyankor tudja h visszakapja amit kért... de ennek ellenére mi folyton húzzuk egymás agyát és belemegyünk mindenbe amit a másik kér, és igazából jól szokott elsülni. ő is volt már női ruhában a kedvemért de nagyon sokat röhögtünk, de pl az se derült volna ki soha, hogy élvezi az anális szexet (pedig még egy felcsatolható péniszt is vennem kellett ezért, amire sose számított, de megkapta ami járt:)))
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!