Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan lánnyal, akinek rojtos a cunája?
Ha farkatok kinézete és mérete által ítélnének meg titeket, és sorolnának bármilyen kategóriába, mint ugyebár sokat olvasható szétk*félt punci, és kit érdekel kategória, nem tudom mit szólnátok hozzá.
Én ennek ellenére nem süllyedek le erre a szintre, h akár lányt vagy fiút megbántsak egy genetikai adottsága miatt. De a válaszok alapján azt kell mondjam, h sokan a primitív kategóriába(szétb*szott punci), és a nem is tudom, írjam azt, h b*zi kategóriába sorolható, akit nem izgat fel egy női nemi szerv látványa, és még meg is tudja indokolni hülyeségekkel.
Tetszen a rojtos vagy nem rojtos punci, ha már egyáltalán láttatok nőt élőben, de ne viselkedjetek már úgy, mint vmi buta hülyegyerek.
15:36
Genetika. Olyan, mint a szemszín. Nincs vele semmi baj. Amelyik pasi az ellenkezőjét állítja, az szimplán h*lye, nem kell vele foglalkozni.
Igen, nekem kimondottan tetszik :)
20F
Rojtos nekem már az is ha kilóg a belső szeméremajak a külsőből és nem záródik mint egy kagyló rendesen.
Akárhogy is csavarjuk, az szét van b..szva.
Szóval mondhat akármit, szétrakja a lábát és ott van a múlt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!