Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mit csináltok olyankor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit csináltok olyankor, mikor a párotok akarja a szexet, de ti nem? Hogyan húzódtok el?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Elhúzóckodás nincs nagyon.Igazából ha őrülten fáradtak vagyunk,mert pl hajnalig buliztunk v kocsmáztunk,akkor közös megegyezéssel lefekszünk aludni és már tudjuk egymás szeméből,hogy másnap este bepótoljuk a kimaradást.Nyílván ha valamelyikünk nagyon beteg(hasmenés,hányás,migrén),akkor nem csináljuk.

Olyan nincs h nincs kedvünk:)))

2011. ápr. 13. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos nem ilyen tökéletes. Ha én vagyok fáradt, vagy megvan és erős görcseim vannak, vagy bármi miatt (mondjuk hétvégén napközben ha tudom, hogy bármely pillanatban becsöngethetnek a vendégek) visszautasítom a párom, akkor tök bunkó, meg csapkod, meg megsértődik. Ha ő alszik el akkor úgy tesz mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne.
2011. ápr. 13. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok túl fáradt, vagy beteg, vagy ilyesmi, akkor a legtöbbször inkább belemegyek, szeretek neki örömöt okozni és a vére általában már nekem is jó lesz. Ha viszont nagyon semmi kedvem nincs, vagy nem érzem jól magam, egyszerűen megmondom, sokszor még azt sem kell, mert látja rajtam és ilyenkor nem zaklat.
2011. ápr. 13. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
vére=végére XD
2011. ápr. 13. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

és akkor mi van ha a lány nagyon akarja de a pasi nem!?:D

am érdemes más időpontot találni, ha vkinek nagyon nincs kedve.. vagy nagyon fáradt vagy rosszul akk nincs értelme mert akk neki úgy sem jó, és úgy a másiknak is rossz lesz.

ha pl este fáradtak vagyunk, akkor bepótoljuk reggel :)

2011. ápr. 13. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
én megmondom neki, hogy most inkább aludnék, mire ő elmosolyodik, megölelget, és alszunk:-) nálunk ennyi.
2011. ápr. 13. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nincs nagyon kedvem, akkor is addig piszkál,hogy végül megjön a hangulatom hozzá. Kitartó tud lenni. Esetleg olyan volt,hogy bealudtam előtte,mert dög voltam. Akkor viszont csal betakart,és hagyott pihenni. Majd reggel úgy ébresztettem,hogy...szóval pótoltuk a dolgot.:)

22/L

2011. ápr. 13. 15:13
 8/8 anonim ***** válasza:
kedvesen megmondom neki, hogy bocs, most fáradt vagyok. általában kárpótlásul leszopom:). de én többször akarom, mint ő.
2011. ápr. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!