Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csináltok olyankor, mikor a párotok akarja a szexet, de ti nem? Hogyan húzódtok el?
Elhúzóckodás nincs nagyon.Igazából ha őrülten fáradtak vagyunk,mert pl hajnalig buliztunk v kocsmáztunk,akkor közös megegyezéssel lefekszünk aludni és már tudjuk egymás szeméből,hogy másnap este bepótoljuk a kimaradást.Nyílván ha valamelyikünk nagyon beteg(hasmenés,hányás,migrén),akkor nem csináljuk.
Olyan nincs h nincs kedvünk:)))
és akkor mi van ha a lány nagyon akarja de a pasi nem!?:D
am érdemes más időpontot találni, ha vkinek nagyon nincs kedve.. vagy nagyon fáradt vagy rosszul akk nincs értelme mert akk neki úgy sem jó, és úgy a másiknak is rossz lesz.
ha pl este fáradtak vagyunk, akkor bepótoljuk reggel :)
Ha nincs nagyon kedvem, akkor is addig piszkál,hogy végül megjön a hangulatom hozzá. Kitartó tud lenni. Esetleg olyan volt,hogy bealudtam előtte,mert dög voltam. Akkor viszont csal betakart,és hagyott pihenni. Majd reggel úgy ébresztettem,hogy...szóval pótoltuk a dolgot.:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!