Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktál hazudni ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál hazudni ebben a kérdéscsoportban, ha megírsz egy választ?

Figyelt kérdés

Előfordul, hogy az itt feltett kérdésre önmagadnak is hazudsz, miközben meg vagy győződve, hogy neked van igazad? Úgy gondolom, hogy egy humoros válasz, azért nem hazugság. Főleg, ha a mondataidban megvan a gondolat lényege.

Tehát, őszintén válaszolsz vagy szépíted a dolgokat?

2011. ápr. 13. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Őszintén.
2011. ápr. 13. 13:22
 2/11 szamóca. ***** válasza:

őszintén azt gondolom amit "vallok", hiszek.

az más kérdés hogy a gyakorlatban nálam sem mindig működnek ezek a dolgok, de igyekszem aszerint élni amiben hiszek.

2011. ápr. 13. 13:24
 3/11 szamóca. ***** válasza:
gondolom = mondom...fogalmazás még nem megy tökéletesen
2011. ápr. 13. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Őszintén. Nem látnám értelmét, hogy itt bárki is hazudjon, vagy magát is becsapja. A másik pedig, hogy úgy sincs úgymond "tétje", szóval mindenki bátran az őszintét...
2011. ápr. 13. 13:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak őszintén itt is, mint mindenhol az életben. Attól független is, hogy élvezem az oldal anonimitását.
2011. ápr. 13. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Fura egy kérdés. Ha valaki meg van győződve arról, hogy igaza van, honnan tudhatná, hogy becsapja magát? Ez ugyanúgy őszinteség, mert igaznak érzi az illető, esetleg nem ismeri jól saját magát.

A kérdésre: igen, őszintén válaszolok bármelyik kérdéscsoportban, így név nélkül mi értelme lenne, hogy fényezzem magam, mikor a kutya sem tudja, ki is vagyok?

Vagy a tapasztalataim, vagy a témával kapcsolatos érzéseim alapján válaszolok, vagy úgy, hogy szerintem az adott helyzetben mit tennék, hogy viselkednék a legnagyobb valószínűséggel.

2011. ápr. 13. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Őszintén,de az nem jelenti azt h. az jó amit modnok, de én úgy gondolom h. az jó, vagy vmi ilyesmi.
2011. ápr. 13. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Őszintén szoktam válaszolni. Saját véleményt írok, de igyekszem reálisnak és korrektnek lenni, de semmiképp sem azt mondom amit "hallani" szeretne akár a kérdező, akár a többi válaszoló.
2011. ápr. 13. 14:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Őszintén le szoktam írni a véleményemet a dolgokról, de azért nem sértőn. Egy dolog van viszont, amiben nem mondtam igazat, a korom. Nem is szoktam kiírni, mivel nagyon fiatal vagyok, de volt már hogy egy hozzászóló vagy a kérdező kérdezte. Akkor többet mondtam jó néhány évvel...
2011. ápr. 13. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:
ha rossz kedvem van és magam alatt vagyok akkor gyakran túlzásokba esem ebben a kategóriában, de mindig azt mondom amit gondolok, amiben hiszek.
2011. ápr. 13. 15:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!