Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az ideális pénisz vastagság?
2011. ápr. 13. 13:20
1/4 anonim válasza:
Most, hogy megismerkedtünk a centi működésével rátérhetünk a lényegre. Ideális vastagság mindenkinél más. Mint ahogy különböző vastagságú, hosszúságú péniszek léteznek, így a nők hüvelye is eltérő tágulékonyságú, létezik alapból tágabb ill. szűkebb is. Tehát az adott hüvely tulajdonságai határozzák meg az "ideális" vastagságot.
2/4 anonim válasza:
Csak azt tudnám, hogy minek kell felesleges komplexusokat kialakítani a férfiakban ebben a kérdésben. Vésse mindenki az agyába, hogy a legjobb a normál méret. Abból van a legtöbb, mindkét nemre vonatkozóan. A normál hossz 14,5 cm, plusz - mínusz 3 cm. A tenyered mérete keresztben. A vastagság pedig annyi, ami a markodban elfér. A hüvelykujj és a mutatóujj hegye körbefogva összeér. Ez ideális. Ha ezt a partnered nem érzékeli, akkor benne van a hiba, figyeljen jobban. A nagyobb méretek csak rontanak a dolgon, mert fájdalmas lehet egy némelyik mélyebb behatolás, és nincs rosszabb, mint egy hüvelygörcs, vagy idejekorán, kínok közt félbeszakított együttlét. Ki gondolja, hogy a nő, szülési fájdalmakat szeretne átélni szex közben?
3/4 anonim válasza:
Az elozo valaszolonak irom: nem kotekedni akarok, de kivancsisagbol tettem egy probat!
A mutato- es huvelykujjamat osszeerintve en pont aterek egy Taft hajlakkos tubust es kiprobaltam: nem fer bele a szamba! Most vagy az en ujjaim tul hosszuak, vagy a szamat nem tudom eleg nagyra nyitni, vagy pedig az atlagos peniszvastagsag kisebb, mint egy hajlakkos tubus....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!