Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó neki, de nem élvezi?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel több mit egy fél éve együtt vagyunk. 2 hónapja csináljuk, mondjuk nem túl sűrűn de heti 3szor kb. Eleinte nagyon fájt neki mivel szüz volt. Kb a 10. is fájt még neki. Mostmár nem fáj viszont azt mondja hogy nem élvezi. Lehet ilyen, hogy ezis ki kell alkuljon, hogy élvezze? mert most elég fura hogy ő csak ottvan és annyi :)2011. ápr. 13. 13:01
1/3 anonim válasza:
Hát lehet, hogy még nem kapott rá a dologra, vagy gátlásos és nem tudja elengedni magát vagy még nem vagytok együtt olyan régóta, hogy össze tudtatok volna csiszolódni, mert szerintem ritka, hogy egy pár rögtön tudja mi a jó a másiknak.
Sokat kell gyakorolni, nyújtsd meg az előjátékot, kérd meg, hogy mondja, mi a jó neki, bár lehet, hogy ő maga sem tudja még, hogy mi a jó neki. Ebben segítene, ha a barátnőd megismerné magát ld. maszturbáció!
2/3 anonim válasza:
az első 4-5hónapban énse élveztem pedig szüzsem voltam már (mondjuk az előtte lévő sráccal vesztettem el, akivel nem tartott túl sokáig de velese élveztem). Mára így, hogy másfél éves a kapcsolatunk akár ha úgy adódik 2x3x is sikerrül a dolog, pedig különösebb váltóztatás nem történt csak ahogy telt az idő egyre jobban elengedtem magam, egyre jobban levetettem a gátlásaim és egy jobban bíztam a barátom ügyességébe. Szerintem idővel kifog ez alakulni addig barátom úgy oldotta meg, hogy elment majd engem még kényesztett, hogy azért ne maradjak teljesen ki a jóból ma már ez a fajta kényesztetés csak előjáték:) Türelem:)
3/3 Kingaa1 válasza:
Nekem 2 évembe került hogy akár egy hang is kijöjjön a számon... most mindenn pillanatban azt várom, hogy mikor jön el a "megvátás"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!