Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek? (fiúk, lányok)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (fiúk, lányok)

Figyelt kérdés

Zavar, hogy ilyen a puncim. Nem olyan lapos, mint egyes lányoknak, hanem nem tudom mi a jó kifejezés rá, teltebb, húsosabb. Utána néztem, vannak ennek műtéti megoldásai, amiben nem vagyok biztos, h megéri.

Nem mindenben ilyen, de ez például egy sima fekete, feszülősebb edző nadrág.

2011. ápr. 13. 12:48
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 13. 12:49
 2/20 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. Szerintem sok férfitársam nevében mondhatom, hogy a telt, húsos puncit szeretjük igazán. Nem mintha nem lenne mindegy, de ha már választani lehet :)

Amúgy a képen semmi különleges feltűnő nem látszik szerintem.

2011. ápr. 13. 12:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy h lapos vagy húsos csak a salátát nemszeretem mert nemvagyok vega xD
2011. ápr. 13. 13:02
 4/20 anonim ***** válasza:

hü..ye vagy?! meg ne mütesd!!! úgy gyönyörű ahogy van

még a gondolattol is kiráz a hideg, hogy ilyet tenni egy puncival

bárcsak az én barátnőm lennél

2011. ápr. 13. 13:02
 5/20 anonim válasza:

Ne műttesd meg. Sőt emiatt még csak ne is aggódj. Én is srác vagyok, így nadrágon keresztül semmi baj sincs vele.

Mellesleg ilyenen nem fog múlni egy kapcsolat, sőt még csak az sem, hogy jó vagy-e a szexben.

2011. ápr. 13. 13:08
 6/20 anonim ***** válasza:
nincs ezzel baj!és nehogy változtass rajta!van akinek ez tetszik.akinek meg nem annak meg úgyis mindegy. de ha valaki szeret nem fog dobni mert esetleg szerinted csúnya a puncid.(ami nem igaz). ha meg valaki mégis azért lépne le az nem is szeretett soha!
2011. ápr. 13. 13:10
 7/20 anonim ***** válasza:
Nehogy:D azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a pasik sokkal jobban szeretik a húsosabb puncit mint a laposat... szexibb, puszilgatni is jobb, nah meg a szex is másabb (jobb) :)
2011. ápr. 13. 13:28
 8/20 anonim válasza:
Ez maga az álom nem ám el csunyitod magad a mütétel ez egy álom én ezt imádom :)))))))
2011. ápr. 13. 14:02
 9/20 anonim ***** válasza:
Átlátok rajtad! Azért kérdezted, mert rajongó hozzászólásokat akarsz olvasni.
2011. ápr. 13. 14:27
 10/20 anonim ***** válasza:
Ne műttesd meg.
2011. ápr. 13. 14:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!