Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetsz a barátnőddel vagy a haveroddal arról, hogy végzel e önkielégítést?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 12:43
1/9 anonim válasza:
Haverokkal szoktunk róla beszélgetni.
2/9 anonim válasza:
nem, nem igazán (lehet néha szóba jön)
egyszer megdumálruk, hogy minden normális pasi veri, azóta nincs mit dumálni ezen
3/9 anonim válasza:
erről a szeretőmmel beszélgettem
:)
4/9 anonim válasza:
Barátnőmmel igen, a haverok nem őszinték ebben a dologban. Minden egészséges férfi végez önkielégítést. Aki nem az nem mond igazat, de ez megbocsájtható.
5/9 anonim válasza:
A barátnőmmel egyszer megbeszéltem, többet nem esik róla szó. Amikor találkozom vele, úgysem csinálom.
6/9 anonim válasza:
A haverjaimmal nem szoktam ilyesmiről beszélgetni, a párommal viszont annál inkább, szeretem ugyanis elképzelni őt ilyen helyzetben, én már csak ilyen kis perverz vagyok :)
7/9 anonim válasza:
mi ki szoktuk tárgyalni és rohadt jókat röhögünk xDDD
8/9 Alexxxxxa válasza:
mi megszoktuk beszélni ha feljön a téma akár fiú akár lány.. :) nem vagyok ilyen témában gátlásos :)
9/9 zitaszabo válasza:
Persze midnegyik.Haverokkal is meg barátommmal is.Barátommal jó ha tudjuk egymásról, hogy csináljuk e és hogy ennek mi az oka.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!