Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy férfi ismerősömről a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi ismerősömről a napokban kiderült hogy meleg, passzív, amin meglepődtem mert teljesen heterós. Ilyen van?

Figyelt kérdés
Ráadásul ami még inkább meglepett, az az, hogy van egy párja, és amikor náluk voltam, azt láttam, hogy a barátjával úgy viselkedik mint egy hetero kapcsolatban a nők (kis túlzással persze). Furcsa volt nekem, de közben nem hiszem, hogy általában megjátszaná magát, mindig ilyen volt, 1000 éve ismerem. Ilyen van?
2011. ápr. 13. 12:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lehetne?

de remélem ettől még nem változik meg a róla alkotott véleményed és nem kezded el utálni őt!

2011. ápr. 13. 12:39
 2/6 A kérdező kommentje:
dehogy, nem erről van szó, csak meglepőnek találtam :)
2011. ápr. 13. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó :) Egyébként én is meglepődtem volna, főleg, ha olyan régóta ismerem az illetőt.

De ebből is látszik, hogy nem minden meleg magamutogató és provokatív, hanem a legtöbbjük normális ember, aki normálisan akar élni.

2011. ápr. 13. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
ez tök normális. az hogy a média a ratyiságot közvetíti csak, nem azt jelenti, hogy minden meleg ilyen, hanem hogy a rájátszós melegekkel többet lehet kaszálni mint újságcikk, vagy riport. a melegek jó része tök normális, ugyanolyan, mint bárki más.:)
2011. ápr. 13. 15:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal több meleg van, mint hinnénk. Szinte mindenki elvárja tőlük, hogy csajosan viselkedjenek holott semmi köze a nőiességhez. Gyakran férfiasabbak, mint a heterók! ;)
2011. ápr. 13. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:
engem tényleg csak az lepett meg, hogy a kapcsolatában nem túl heteros, amúgy meg az. de köszönöm a válaszokat :)
2011. ápr. 13. 16:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!