Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányokat már egyáltalán nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat már egyáltalán nem izgatják a romantikus fiúk?

Figyelt kérdés
Olyan típus vagyok aki jobban szeret beszélgetni… esetleg puszi simogatás mint a szex… ez baj?
2011. ápr. 13. 09:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nálam a szex is legalább olyan fontos, mint a beszélgetés, puszi..legyen meg az arány..imádom,ha egy fiúval lehet beszélgetni, és sokat ölelget,puszilgat,mert én is olyan bújós vagyok, de azért sok szex is legyen.

22/L

2011. ápr. 13. 09:56
 2/21 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk kedves kérdező! Ritkán találok olyan lányt, akivel jókat lehet beszélgetni, kézen fogva andalogni, stb. A szex sem elhanyagolandó, de ahhoz számomra ismerettség és bizalom kell. Szeretem a verseket, írtam már kiszemelt lánynak is, fogadtatás vegyes volt, de többnyire nem értékelték megfelelően.

28f

2011. ápr. 13. 10:02
 3/21 anonim ***** válasza:
Mi 7 hónapja nem szexeltünk a párommal egészségügyi okok miatt, és mást sem tudunk csinálni, mint beszélgetni, romantikázni. Én imádom, hogy ő ilyen, mert én is ilyen vagyok, és igénylem a bújást, simogatást, és azt hogy mindenről tudunk beszélgetni. Szóval én a romantikusat választom inkább.
2011. ápr. 13. 10:03
 4/21 anonim ***** válasza:
Engem igen, a barátom is ilyen. Mondjuk annyiban más, mint te, hogy a szex is fontos neki, de nem csak az.
2011. ápr. 13. 10:07
 5/21 anonim ***** válasza:

en is hasonlo cipoben jarok

meg soha nem volt baratnom

22f

2011. ápr. 13. 10:11
 6/21 A kérdező kommentje:

Ja bocsi talán lényeges … 16 éves vagyok

És azt nem írtam hogy nem fontos csak a többi szerintem fontosabb

2011. ápr. 13. 10:17
 7/21 anonim ***** válasza:

A magam részéről mind a kettőt fontosnak tartom, viszont, ha választanom kellene egy romantikus, beszélgetős, simogatós, filmnézős este, és a szex helyett, inkább az elsőt választanám, minden én azon a véleményen vagyok, hogy kell a szex egy párkapcsolatba, de a kommunikáció, a másik megértése sokkal fontosabb. Persze, ehhez olyan partner is kell, aki társ ebben. Fontos a szex, nem azt mondom, hogy nem, de néha jobban esik, csak feküdni egymás mellett, beszélgeti, és simogatni. Valamikor pedig csak feküdni egymás mellett, simogatni, nézni a másikat és nem szólni semmit. (Lehet, hogy ezt sokan nyálasnak tartják, de én ilyen vagyok).

Szval szerintem nyugodtan lehet ilyen estéket szervezni, csak arra kell figyelni, hogy a szex ne szoruljon annyira háttérbe, hogy már csak a beszélgetős esték maradjanak, mert akkor egy idő után megromlanak azok az esték is, mivel valamelyik fél előbb-utóbb hiányolni fogja a szexet.

22/L

A harmadik hozzászólótól kérdezném, hogy mi lehet az az egészségügyi ok (persze, ha publikus), ami miatt nem megoldható, hogy szeretkezzetek? (nem gúnyolódásból kérdezem, csak egyszerűen érdekel).

2011. ápr. 13. 10:26
 8/21 A kérdező kommentje:
10:26-os bár találnék egy olyan lányt mint te :)
2011. ápr. 13. 10:42
 9/21 anonim ***** válasza:

Szerintem akadnak kivételek. Nekem is fontosabb a beszélgetés, a szeretetem kimutatása, mint a szex.

Bár ha már itt tartunk fiúból is kevés az ilyen...

2011. ápr. 13. 10:47
 10/21 anonim ***** válasza:
A normálisakat igen, a bunkókat nem.
2011. ápr. 13. 10:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!