Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat már egyáltalán nem izgatják a romantikus fiúk?
Hát, nálam a szex is legalább olyan fontos, mint a beszélgetés, puszi..legyen meg az arány..imádom,ha egy fiúval lehet beszélgetni, és sokat ölelget,puszilgat,mert én is olyan bújós vagyok, de azért sok szex is legyen.
22/L
Egy cipőben járunk kedves kérdező! Ritkán találok olyan lányt, akivel jókat lehet beszélgetni, kézen fogva andalogni, stb. A szex sem elhanyagolandó, de ahhoz számomra ismerettség és bizalom kell. Szeretem a verseket, írtam már kiszemelt lánynak is, fogadtatás vegyes volt, de többnyire nem értékelték megfelelően.
28f
en is hasonlo cipoben jarok
meg soha nem volt baratnom
22f
Ja bocsi talán lényeges … 16 éves vagyok
És azt nem írtam hogy nem fontos csak a többi szerintem fontosabb
A magam részéről mind a kettőt fontosnak tartom, viszont, ha választanom kellene egy romantikus, beszélgetős, simogatós, filmnézős este, és a szex helyett, inkább az elsőt választanám, minden én azon a véleményen vagyok, hogy kell a szex egy párkapcsolatba, de a kommunikáció, a másik megértése sokkal fontosabb. Persze, ehhez olyan partner is kell, aki társ ebben. Fontos a szex, nem azt mondom, hogy nem, de néha jobban esik, csak feküdni egymás mellett, beszélgeti, és simogatni. Valamikor pedig csak feküdni egymás mellett, simogatni, nézni a másikat és nem szólni semmit. (Lehet, hogy ezt sokan nyálasnak tartják, de én ilyen vagyok).
Szval szerintem nyugodtan lehet ilyen estéket szervezni, csak arra kell figyelni, hogy a szex ne szoruljon annyira háttérbe, hogy már csak a beszélgetős esték maradjanak, mert akkor egy idő után megromlanak azok az esték is, mivel valamelyik fél előbb-utóbb hiányolni fogja a szexet.
22/L
A harmadik hozzászólótól kérdezném, hogy mi lehet az az egészségügyi ok (persze, ha publikus), ami miatt nem megoldható, hogy szeretkezzetek? (nem gúnyolódásból kérdezem, csak egyszerűen érdekel).
Szerintem akadnak kivételek. Nekem is fontosabb a beszélgetés, a szeretetem kimutatása, mint a szex.
Bár ha már itt tartunk fiúból is kevés az ilyen...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!