Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet mondani pasira szeretkezés közben?
Figyelt kérdés
ilyenekre gondolok:gyere ide te...vagy erőszakolj meg te...(ez a legjobb :P )2011. ápr. 13. 06:54
1/20 anonim válasza:
Sose lehet pontosan tudni, mi indítja be a másikat és mi lohasztja. :)
2/20 anonim válasza:
Gyere ide szívem csücske csináljunk valami izgit
most ez jutott eszembe :D xD
3/20 A kérdező kommentje:
ez aranyos de én mocskos dolgokat szeretnék neki mondani :P
2011. ápr. 13. 07:12
4/20 anonim válasza:
amit akarsz, utána majd szólni fog ha nem tetszett.
5/20 anonim válasza:
Én van h. csak szimplán azt mondom h. D*gj meg!vagy Erősebben!De most hirtelen több nem jut eszembe
6/20 anonim válasza:
Gyere ide vagy letépem a f@szod. :D Csináld még te csődör, keményebben,stb. Sajnálom, többnyire csak nyomdafestéket nem tűrők ugranak be. :D
7/20 anonim válasza:
D.gj meg, d.gd szét a puncim, ne kímélj, magamban akarom érezni a f.rkad, stb... Azt, hogy "te", opcionálisan mindegyiknek a végére teheted.:)
Sok pasit amúgy elriaszt ez a vehemencia.
8/20 anonim válasza:
Ha ilyet mondana, hogy csináld te csődör, én csak elröhögném magam. Mondd azt, hogy nagyon jó, vagy hogy kívánod, meg hogy de nagy a farka. Ennyi bőven elég egy pasinak.
9/20 Nannika74 válasza:
Ha nagyon mocskos dolgot akarsz mondani neki,akkor pl:Tele a mosogató szennyes edénnyel!!
Vagy: Csokis volt délután az alsógatyád!!
Sztem ez tökéletes
10/20 anonim válasza:
-Drágám, mondj valami mocskosat!
-Konyha...
xD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!