Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy buta kérdés, de hogy hogy kéressem magam úgy, hogy ne sértsem végig a páromat?
Ezen az oldalon:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..
Ha mindenáron kéretni akarod magad, akkor vegyél fel mondjuk egy szexi, kihívó rucit.
Viszont egyetértek az elsővel, szerintem is hülyeség, hogy neked nem szabad soha kezdeményezni. Mássz rá nyugodtan, kezdd el kényeztetni, ha szexre vágysz. A pasik éppen hogy szeretik az ilyet, én inkább azt látom. ;)
Húúúúúúúú ilyenkor mindig kiborulok, szerencsés pasi ott a nő és kívánja a szexet neki meg nem kell?!?!?
Kedves kérdező, szerintem a pasik jelentős része szereti ha a nő kezdeményez! pár % lehet, aki annyira öntelt és domináns, hogy ez zavarja.
A kéretés szó pedig kicsit zavar, a kéretés úgy, hogy könyörögni kelljen nem jó :) úgy viszont, hogy hergelés, kedvcsinálás úgy már igen, és erre jó kihívó öltözet, vagy pl. bármi amit erotikusan csinálsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!