Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet az hogy nem jön össze a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az hogy nem jön össze a szex vagy ő húzza a dolgot?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve járok egy fiúval. Az a baj, hogy neki sincs külön szobája és nekem sem, és ritkán van olyan, hogy valamelyikünknél nincsenek otthon a szülők vagy családtagok.

Így nem tudtunk még lefeküdni. Múlt hétvégén lett volna rá esély de lemondta, mert mondtam hogy picit fárad vagyok az egyetem miatt és ő akkor mondta halasszunk mert neki is van dolga ami miatt fáradt lesz... És már egyszer ezelőtt is lemondta, mert bejött valami neki....

Én nem merem felhozni a szex témát, mert én már nagyon le szeretnék vele feküdni, de ha pedzegetem, akkor mindig azt mondja, hogy szerinte nem az a fontos, hanem hogy szeretjük egymást. És néha fél hogy én irigy vagyok, hogy mások naponta szexelnek, mi meg le se feküdtünk.. És ilyenkor mindig megnyugtatom, de igen irííííígy vagyok nagyoon :S

Én 20/L ő 22/F

2011. ápr. 12. 22:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet olyan, hogy a csajnak nagyobb a libidója mint a férfinak? Mert azért valahol szégyenlem magam, hogy a csaj nem bírja míg a fiú igen...
2011. ápr. 12. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát fél év az elég sok, tekintve, hogy nem vagytok 15 évesek.

De ha te mindig megnyugtatod, hogy á, dehogy zavar, akkor ne csodálkozz, hogy ő sem lép semmit. Néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Le kell ülnöd vele, és elmondani, hogy te már szeretnél lefeküdni vele. Ez nem ciki, felnőttek vagytok, és fél éve jártok már.

2011. ápr. 12. 23:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan így vagyok vele, h nincs külön szobám. Én inkább nem kezdtem kapcsolatokba, pont azért h elkerüljem az ilyen szitukat. Szerintem valahogy beszéljétek ezt meg, mond el neki azt amit ide leírtál. Elhagyni úgyse fog emiatt.
2011. ápr. 12. 23:04
 4/8 A kérdező kommentje:
De én mondom, hogy jó lenne azért nem rejtem el mit szeretnék, de látnátok a szemét, amikor mondja, hogy "remélem nekem nem gond, hogy még nem fekszünk le". Ilyenkor mindig azt mondom szarul esik de hát ez van....
2011. ápr. 12. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem 2 hónap után ott hagytak a barátnők ezért. LUCKY BASTARD!
2011. ápr. 12. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd már nem vagytok gyerekek, nem tudom melyikőtök milyen viszonyban van a szüleivel, de én bizony már 20 évesen odaállnék és megmondanám, anya-apa a barátommal szeretnék kettesben lenni egy kicsit filmezgetni ilyesmi, addig valami programot iktassatok be.:) Vagy meglepheted a szüleid vagy a párod az ő szüleit egy mozijeggyel/a családot. Szerintem ez teljesen természetes dolog, hogy szeretnétek együtt lenni, úgyhogy hajrá legyetek kreatívak.
2011. ápr. 12. 23:54
 7/8 anonim ***** válasza:
hohó, tuti nem votl még lánnyal dolga!
2011. ápr. 13. 03:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Menjetek szálóda
2011. ápr. 13. 10:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!