Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért verem a bránert ha nem is esik jól?
Figyelt kérdés
Ti is vagytok igy ezzel ?2011. ápr. 12. 22:48
1/10 anonim válasza:
Faj, vagy mi? Fejtsd ki jobban.
2/10 anonim válasza:
Megszokás, függőség... Ha már nem kívánom, és nem is esik jól, akkor is verem és verem... Szal nyugi, más is így van ezzel.
3/10 anonim válasza:
Hát én olyan vagyok ha elunom magam ha van barátnőm ha nincs én kiverem. Akár napi 4 szer is. Nem tudom miért néha tényleg nem kívánom csak jól esik...
4/10 A kérdező kommentje:
csajommal szakitottam , újat még nem akarok , nehezen ismerkedem! de mindennap verem és már unom , néha fáj is ! mit tegyek ?
2011. ápr. 12. 22:56
6/10 anonim válasza:
B@zmeg, ha nem jó, akkor minek csinálod???
Barom...
7/10 vikotrot válasza:
Szerintem ahelyett, hogy nemzetiszínűre vernéd, kezdd el huzigálni rajta a bőrt. A különbség látványos lesz =)
8/10 anonim válasza:
Eddzél keményen, a csajom imád mióta akármennyiszer el tudom vinni egy nap. (10 fölött is)
21/F
9/10 anonim válasza:
Kérdező kérdésére válaszolva: én is így vagyok ezzel. Nem tudom, berögzült, megszokottá vált. Ez van, nincs barátnőm, valami nekem is kell. Ha legalább két napig kibírom, hogy ne csináljam, a harmadik nap viszont jól esik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!