Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet ez? 2kérdés
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon lassan éri el az orgazmust, van h csak egy ora alatt. Lehet h otthon titokban maszturbal? Szex közben pedig ha leszáll róllam mindig fehér nem átlátszó lé cseppen ki belole:s mint a hígabb sperma olyan:S ez mi lehet?? Köszi a válaszokat elore is2011. ápr. 12. 21:53
1/5 anonim válasza:
Uram Isten,és ennyi ésszel szexelnek..
2/5 anonim válasza:
"róllam mindig fehér nem átlátszó lé cseppen ki belole:s mint a hígabb sperma olyan:S"
tudod, ha egy lány elélvez sokszor ilyen váladék jön belőle.
vagy, természetes folyásnak is van ilyen formája.
amúgy én 14 vagyok és ezt tudom, te meg nemtom mennyi de még nemkéne ennyi ésszel b@sznod :D
14/L
3/5 anonim válasza:
(2. vagyok - nemmintha én cisnálnám >.>)
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem kellene ennyi ésszel szexelni, fiatalok vagytok ti még ehhez!:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!