Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ennyit maszturbálni, vagy már betegség? Mitől van?
Az utóbbi pár hétben nagyon megnőtt a libidóm. Naponta minimum 5 orgazmust okozok magamnak. Lehet ez a jele valami mentális betegségnek, vagy csak szimplán tavasz van?:)
19/L
Előző vagyok:
Jah és nem vagy beteg csak tombolnak a hormonaid :)
20/F
Jó idő, napsütés -> D vitamin... megugrik kicsit a hormonháztartás.
Egy baj van csak vele: hogy miért nem jössz inkább akkor át?
23F
Rá lehet szokni az endorfinra, ennyi. :)
A szex és maszturbálás hatásmechanizmusát tekintve olyan, mint a heroin, mert azt is endorfinként érzékeli a szervezet. Ezért függünk a szextől/maszturbálástól. Aki egyszer kipróbálja, nem bírja abbahagyni. :)
Szerintem teljesen normális. Az orgazmus iránti vágyakozás nem jelent egyet azzal, hogy nem fekszik le a barátjával. Lehet, hogy szexelnek, de nincs orgazmusa, vagy nem olyan heves,mintha magának csinálná. Velem már fordult elő olyan, hogy szex közben ugyan elmentem, de közel sem volt akkora falatrengető orgazmusom. A szex után röviddel kimentem a WC-re és kivertem magamnak. Na akkor nagyon élveztem:)
37/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!