Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azoknak, akik már próbáltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak, akik már próbáltak ki extrém dolgokat a szexben: hogyan vezettétek fel ezt a párotoknak?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
52%

Hát mi már csináltuk parkba,temetőbe,buszon csak "orál" de persze 2en voltunk csak a buszon + a sofőr és sötét volt:$

Én lány vagyok de nem kellett rávezetnie.Elég volt megemlitse és én mivel bevállalós vagyok megcsináltam:)

2011. ápr. 12. 20:56
 2/9 anonim ***** válasza:
48%

Ha fiú vagy, akkor kicsit nehéz. A legjobb, ha gondolatot ülteted el benne, és hagyod kicsírázni.

Úgy vettem észre, hogy ha normálisan elmondod, akkor nagy valószínűséggel fenntartásokkal megy bele, vagy elutasítólag viselkedik - még akkor is, ha amúgy tetszene a lánynak. Persze a következő pasijával orrba-szájba ezt fogja csinálni, mert akkor már nem érzi úgy, hogy ez elvárás lenne.:D

2011. ápr. 12. 21:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Értem. akkor úgy csináljam mint az Eredetben? :)

amúgy 20/F vagyok. és legszívesebben a kikötözős domina játékokat szeretném kipróbálni, meg azt se bánnám ha latex rucikat venne fel...

2011. ápr. 12. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Na, ez különösen kényes téma - ugyanis nagyon sok sztereotípia él az ilyen típusú dolgokról.

Ja, olyan mint az Eredetben.:)

2011. ápr. 12. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
először a szexre terelem a szót, aztán lassan, óvatosan puhatolózom. pl úgy, hogy jaj nemrég hallottam erről meg arról, neked mi a véleményed róla, stb. de olyan csapjunk bele a lecsóba módon nem merném. bár barátom is így volt vele, mert félt, hogy sok vágyától megijednék, de csak egyszer kellett felhozni a témát, és rájöttünk, hogy ugyanazt akarjuk:) 21L
2011. ápr. 12. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Jaj,kitörölték a kommentemet? Kit sértettem vele? A halottgyalázó kisebbségit? Ezek szerint normális amit csinál. R.hadt világ,remélem elpusztul.

(Amúgy nem vagyok prűd, de a temetős meg a tömegközlekedéses mocskolódás kiveri a biztosítékot nálam..)

Amit te írtál kérdező,az nem is rossz ötlet,nekem is tetszik. Ha jó a viszony köztetek, és nincsenek tabuk,felhozhatod simán is, vagy esetleg nézzetek olyan képeket, figyeld a reakcióját..abból leveheted,mitgondol a dologról.

2011. ápr. 12. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

A témában sok novella van a neten. Azért jobb az olvasás, mint kép, mert többet hagy a fantáziájára - és így azokat a dolgokat is könnyebben fogadja el, amik alapból nem állnának hozzá olyan közel. Fel kell kelteni az érdeklődését.

Persze ha közös a vágy, az jóval könnyebb. De talán ismered annyira párodat, hogy meg tudd ítélni, milyen típus.

2011. ápr. 12. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi vagy szimplán elmondjuk egymásnak, hogy mit szeretnénk kipróbálni vagy játszunk :) Mondunk egy kívánságot és aki megnyeri a pályát, az megkapja amit akar. Persze mindig mindent mindketten akarunk, úgyhogy végén úgyis mindent megcsinálunk, ami szóba került :) Így még vicces is, mert izgulunk hogy ki nyer :P
2011. ápr. 13. 03:10
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! sajna nem tudnám rászánni magam hogy egy az egybe megmondjam neki... próbálok célozgatni de annyira óvatosan hogy a barátnőmnek nem is nagyon esik le. nem is tudom eldönteni h bejönne e neki az ilyesmi, mert ha szexről van szó már pl egy csomó pózt kirpóbáltunk, de az ilyen kicsit perverzebb témák terén viszont nagyon visszafogott. vagy reményeim szerint csak úgy tesz, mert még ő is úgy ismer engem :)
2011. ápr. 13. 13:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!