Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok buktok a gitározós fiúkra? : P
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:50
31/42 anonim válasza:
Egyetértek, mint gitáros. Más szólóját betanulni sztem nincs sok értelme, én is imprózni szoktam. Abban benne van a lelked :D
32/42 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónál a pont :P
2011. ápr. 14. 20:06
34/42 A kérdező kommentje:
mennyire ? :P teljesen odáig vagy értük ? :P
2011. ápr. 14. 20:32
35/42 anonim válasza:
SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNALOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!
36/42 anonim válasza:
Itt minden lány azt fogja írni hogy áá ő nem, meg hogy nem érdekli, meg hogy a belső a fontos, de ez nem igaz. Ha nem csak 2 akkordos dalokat játszol(mint minden második kis pö.cs) hanem komolyabban gitározol, akkor nem csak a lányok, hanem mindenki szívesen nézi és hallgatja. Ha pedig valaki szívesen hallgatja ahogy játszol, akkor igenis egy jó pont nála. Persze nincs olyan lány, aki csak ez alapján választ.
37/42 anonim válasza:
Nem ez a lényeg. és tényleg. Ez az utolsó amivel lázba hozol.
38/42 anonim válasza:
Én például tökre bírom a gitáros fiúkat. Ők ált. tök jó arcok. És ha egy pasi csak nekem játszik esetleg egy lassú, szerelmes számot, még el is olvadok tőle:))
39/42 A kérdező kommentje:
akkor jutalmul majd egyszer játszok neked egy romantikus dalt amit külön neked írtam ;)
2011. ápr. 14. 21:17
40/42 anonim válasza:
Húúú, az nagyon jó lenne. Kár h nem ismerjük egymást!:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!