Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki nem szereti, ha a nő kezdeményez?

Figyelt kérdés
Randi terén. Jöttök nekem az emancipációval stb stb, de van még olyan macsó pasi, akinek igenis fontos a nő megszerzése? És úgy tartja, hogy egy nő ne kínálja fel magát direkte...
2011. ápr. 12. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, aki egyébként is meg tudja szerezni bármelyik nőt. Így nem kell elhajtania a csúnyácskákat.
2011. ápr. 12. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, ha a lány kezdeményez
2011. ápr. 12. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Jah persze, a férfi meg várja, hogy a szájába repüljön a grillcsirke. Na, azt már nem.
2011. ápr. 12. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

miért ha a nőnek tetszik valaki akkor várjon a sültgalambra vagy mi?! :))

A nők is kezdeményezhetnek.Nekem ha valaki tetszett azzal tudattam is meg tettem érte hogy összejöjjek vele.Nem fogok várni tétlenül:)

2011. ápr. 12. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem az hogy nem szeretem, ha kezdeményez, de hogy felkínálják magukat:S Inkább jobban megfog, ha nem adja magát könnyen vagyis akkor van értelme meghódítanom csak ne legyen kudarcXD
2011. ápr. 12. 20:37
 6/8 A kérdező kommentje:
De ha nyíltan kikezd veled, akkor felkínálja magát. Nálam ezt jelenti a kezdeményezés. És ezért nő létemre nem nagyon szeretnék én kezdeményezni. Nem egóból, csak hiába vagyunk egyenrangúak, azért a pasi csapja a szelet és ne a csaj :)
2011. ápr. 12. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
pasik kérlek ti kezdeményezzetek és irányítsatok,az az igazi! :)
2011. ápr. 12. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs itt szó arról hogy a nő udvaroljon, attól hogy valakivel keresed a kapcsolatot az még nem számít udvarlásnak, lehet őt barátként is keresni. De ha jól el tudtok beszélgetni és néha-néha elejtesz bizonyos megjegyzéseket amiből leesik neki hogy szabad vagy és ha amúgy is bejössz neki akkor rádstartolhat. Viszont, ha magától nem tudja akkor aztán lesheted hogy lesz valami.
2011. ápr. 13. 00:06

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!