Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon gáz, ha magas vagyok?
Figyelt kérdés
194cm és a többiekhez képest kicsit aránytalannak érzem a testem, meg a mozgásom kicsit olyan esetlen tűnik, amikor pl. videón visszanézem magam.2011. ápr. 12. 19:52
1/12 anonim válasza:
Húzd ki magad legközelebb ha videóznak.
2/12 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok, de szerintem egyáltalán nem gáz, ha magas vagy. Nagyon sok magas csajt ismerek. Legtöbbjüknek mind pasija van, ráadásul mindegyiknek magasabb is a párja... Komolyan a 183cmmel néha törpének érzem magam a 2méter fölötti ismerőseim közt. Szóval szerintem nincs egyáltalán nem gáz.
3/12 anonim válasza:
Minden lánynak a magas fiúk jönnek be :(
4/12 anonim válasza:
Jó alacsony csajokat szedj fel, ha lesz.p nem kell lehajolnia :D
5/12 anonim válasza:
A párom pont olyan magas mint te és állítom, hogy az egyik leghelyesebb pasi a városban..:)
6/12 anonim válasza:
A gáz forma az anyag egy halmazállapota.
7/12 anonim válasza:
Ezt most komolyan kérdezed? Baj-e, ha ilyen magas vagy? A válaszom egyértelmű: NEEEEMMM.. Én lány létemre vagyok 183 engeme megüt a guta, mert mindenki alacsonyabb nálam( a fiúk is) Igazán örülnék a mi környékünkön ekkora fiúnak:D 17/L
9/12 anonim válasza:
Nem baj, de elég hülye látvány, amikor éjjel kilóg a lábad az ágyból. Sátorozni ne menjetek, mert a medve megnyalja a talpadat!
10/12 anonim válasza:
imádom a magas pasikat..:D mondjuk én kicsi vagyok..(szerintem)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!