Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mindig le akar feküdni velem, és én ezt nem akarom, mert még csak 16 éves vagyok. Szerintetek hogy mondjam meg neki, hogy én nem akarok?
Figyelt kérdés
A pasi 30 éves, én 16.2011. ápr. 12. 19:52
1/12 anonim válasza:
"Nem akarok veled lefeküdni"
Szerintem ennél kifejezőbben nem lehetne.
(nem ide tartozik, de azért elgondolkodnék azon hogy egy 30 éves pasi mit is akarhat egy 16 éves lánykától...)
2/12 anonim válasza:
ezér nem kéne olyannal járni akinek már 3 gyereke lehetne -.-
ha nem tud várni hagyjon ott annyi
mióta vagytok együtt egyébként hogy még nem akarod?
3/12 anonim válasza:
hát már ne is haragudj, de mit vártál, hogy majd a 30 éves csak a kezedet fogja? hagyd őt, vagy b@szasd meg magad vele. gondolom erre is gondoltál, ha már belementél ebbe..
4/12 anonim válasza:
Őszintén mondd meg neki, ennyi. De legjobb lenne, ha inkább korodbeli sráccal járnál, mert egy 30 éves pasi valószínűleg nem akar több hónapot várni. Olyan nagy erkölcsi tartása meg jelleme se lehet, ha 30 éves létére 16 éves lánnyal kezd. Vigyázz, nehogy a végén még erőszakoskodjon.
5/12 anonim válasza:
Én a helyedben gyorsan megszakítanám a kapcsolatot vele. Valszeg csak meg akar d*gni. Am mond meg neki , hogy te nem szeretnéd ha szeret akkor megfogja érteni, ha nem akkor pedig csak ki akar használni.
6/12 anonim válasza:
ha erölteti akkor nem szeret igazán, meg amugy is tul idös hozzád. térj észhez!!!!!!
8/12 anonim válasza:
Csak azért van veled, hogy megdugjon egy tini pícsát! Mielőtt még csak a kérdést láttam már akkor tudtam, hogy csak lefektetne, de hogy 30 évesen?? Az már tuti:S Ebben 100%-ig biztos vagyok, hogy tinire fáj a foga. Az még 14 évessel is kikezdene-.-" Persze téged csak hüklyít, meg nyagat, hogy feküdj le vele, mert szerelmes, aha-.-" AKKOR VÁR MÉG! Ha tényleg szeret téged várjon jó sokáig:) Mond meg neki, hogy míg nem töltöd be a 18at addig nem fogod elveszíteni és fix. Na akkor tuti leesik az álla:D Ne dölj be neki.
9/12 szamo77d válasza:
Pontosan ezt tedd! Mondd meg neki! Őt is meg lehet érteni,
hogy 30 évesen vágyik a szexre. De te meg olyan fiatal
vagy még! Ha legalább két évvel idősebb lennél! Akkor még
elmenne úgy-ahogy, de 16 évesen neked korai. Ráadásul úgy
érzem, még nem értél meg fejben erre!
10/12 anonim válasza:
Egyszerűen mondd, hogy még pár évig biztosan nem fogod akarni. Egyébként tényleg várható volt, hogy egy aránylag fiatal felnőtt férfi nem kézfogásra és arcrapuszira vágyik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!