Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet *virágnyelven* megkérdezni egy lánytól (chaten), hogy borotválja-e a punciját?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 18:52
11/23 A kérdező kommentje:
sehogy? meg akarom nevettetni egy kedves, aranyos, provokatív kérdéssel, aminek van egy hajszálnyi szexuális töltöttsége is...
2011. ápr. 12. 19:19
12/23 anonim válasza:
Nyírod-e a lombot a madáretetőd kürül?
13/23 anonim válasza:
hát ez helyzet függő csak érezni kell mikor jön el az ideje .D
most hogy így belegondolok nálunk a második beszélgetésen történt meg a 'nagy kérdés' amikor vmit beszéltem a fodrászról és ezt írta:
ő:ha már a női szépítkezésnél tartunk
...
én: igen?
jah :D tudom mit akarsz kérdezni
ő: igen ?:P és?...
én: attól függ hogy teszed fel a kérdést :D te...? vagy te ugye nem...? vagy te hogy...?:D
ő: hát szóval te...?
én: :D igen
ősember aki nem xDD
ő:teljesen?
én: ahha
ő: nyami :P
xD
15/23 anonim válasza:
Hát mondjuk ugy h naturális vagy fazonitas? sztem ez jó mert nem vagy bunkó és nemvagy rámenős
16/23 A kérdező kommentje:
19:46 - zseniális! ilyesmire gondoltam, ez jó, ez tetszik! :D
2011. ápr. 12. 23:07
17/23 anonim válasza:
Sztem tök sz'r,sokkal jobb amit én írtam
18/23 anonim válasza:
Van-e selymes pihe virágod szirmain?
19/23 anonim válasza:
pl.:
-Szoktad ápolni a kerted odalenn?
-Szoktad nyírni a sövényt, odalenn?
Én azt szoktam felelni, ha valakinél szóbakerül, hogy épp lenyírta, hogy "nem nyírjuk le a füvet a kertben, ha nem várunk vendégeket". :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!