Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen celzasokat tehetek annak erdekeben hogy tudja kesz vagyok a szexre?
hehehe előttem szólónak igaza van ! 14évesen fölösleges 16+ már okés .viszont védekezzetek (kulcsrazárt ajtó nem sokat ér) amugy meg ha nézitek a tévét vagy mittomén akkor megcsókolhatod.utána pl benyúlhatsz a poloja alá simogathatod lefelé vetkőztetheted vagy gyorsan le is dobhatod a felsőd. onnan már ugy is veszi a lapot ha kicsit jobban csókoloztok és esetlek a hátára fekteted.DE ÉSSZEL mert ha felcsinál akkor 1 szégyen 2 valakinek kikell fizetni hogy "hatástalanítsa" a kisgyereket benned. és nem pár filléres dolog és eléggé szánalmas is. ezzel nem rémisztgetni akarlak csak arra utalok hogy felelősség is kell nem csak az hogy na durr bele ja és még valami ...nem tudom a srácnál van e gumi és hány évesek vagytok...de legyél okos és vegyél te is biztos ami biztos alapon 800ftért már kapsz mi olyat használunk asszem XD jólegyél ^^és ne csináljatok hülyeséget!
21F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!